Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-07-08, 08:19
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 542
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μ' αρέσει!!! Μ' αρέσει!!!!

Χρήστο....... τι έχουνε τα 20ν δλδ εκτός από εξάτμιση, εγκέφαλο (και μιλάμε για τον μαμά τον 20ν... !!!)???? Εσείς φτιάχνετε ένα ολόκληρο μοτέρ για να πιάσετε τα άλογα των 20ν, και λές ότι βάζουμε εμείς τις παναγιάς τα μάτια??? Το 20ν δεν χρειάζςεται τίποτα καρντιά μου!!!! Ετοιμο είναι (Και δεν μιλάμε για εξαιρέσεις.... όπου ο καθένας με το μεράκι του θέλει να του βάλει γνήσια εξαρτήματα επάνω)!!!!! Μην το πεις παραέξω αυτό... γιατί θα λένε ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται!!!!

Η έννοια μαμά είναι λίγο σκοτωμένη!
Μαμά είμαι όσο αφορά το μοτέρ μου..... Μαμά δεν είμαι όσο αφορά το αυτοκίνητό μου (ακριβώς επειδή έχει προσθήκη το μοτέρ!!!)
Ομως οι περισσότεροι 20ν ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ!!!! Ακόμα και την εξάτμιση που εσύ καταλογίζεις σαν επιπλέον.... είναι αναγκαία... ή μήπως θα το πας το 20ν με την εξάτμιση του 1,3 - 1,4???? Δλδ εσύ δεν θα βάλεις εξάτμιση για να δουλέψει ΣΩΣΤΑ (Οχι καλύτερα - ΣΩΣΤΑ!!!)?

Αφήστε πια αυτήν την γελοία καραμέλα ότι τα 20ν έχουνε επάνω της παναγιάς τα μάτια!!!! Σαν μοτέρ είναι ΜΑΜΑ, είναι όπως βγαίνουνε!!! Συγνώμη που είναι 4πετάλουδο..... θα το αφαιρέσουμε και αυτό.... Συγνώμη που σκοτώνει μετά της 4500..... θα δημιουργήσουμε Lift και εμείς, να φορτώνουμε μετά της 6500!!!

Τι άλλο θα ακούσω θεέ μου........

Τα υπερκυβισμένα.... έχουνε όλη την γκάμα της ΤΟΥΟΤΑ συναρμολογημένη επάνω τους, και τολμάς και λές ότι έχετε ΦΠΕ? Τι να πώ.... μάλλον δεν ξέρουμε τι μας γίνεται πλέον! Οι παρωπίδες πάνε σύννεφο.

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση