Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-07-08, 23:01
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 423
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Δυστυχώς ή ευτυχώς -δεν ξέρω-, δεν είμαι τόσο εξελιγμένος και μοντέρνος όσο οι περισσότεροι από εσάς.
Έχω στην κατοχή μου ένα KLR 250 του '91 (το μαύρο-μπλε) το οποίο το είχα αγοράσει το '92 μεταχειρισμένο και συμβιώνουμε από τότε.
Ο λόγος που το είχα αγοράσει ήταν για να έχω ένα όχημα να μετακινούμαι στην ευρύτερη περιοχή του χωριού μου (στην περιοχή της Αρχ. Ολυμπίας), χωρίς να είμαι υποχρεωμένος να ακολουθώ τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους.
Η μηχανούλα έχει κάνει πολύ λίγα χιλιόμετρα για τα χρόνια της, δεδομένου ότι ο χρόνος που βρίσκομαι εκεί σε ετήσια βάση είναι ιδιαίτερα περιορισμένος. Από επιδόσεις, ποτέ δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί ταχύτατη, με το δεδομένο μάλιστα ότι έχει να μεταφέρει εμένα...
Είμαι -σχεδόν- απόλυτα ευχαριστημένος από την αξιοπιστία της, αλλά απόλυτα απογοητευμένος από τα φρένα της, πράγμα που με ώθησε να μετατρέψω το πίσω ταμπούρο σε δίσκο (χρησιμοποιώντας ως δότη ένα KMX 200). Η κατάσταση βελτιώθηκε αισθητά, αλλά πρέπει να κάνω κάτι και με το μπροστινό, τώρα...
Στο κοντινό μέλλον, σκέφτομαι να την αντικαταστήσω με κάτι σε on-off στα 600cc περίπου, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει κάτι.
Μήπως έχετε καμία καλή ιδέα;
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση