Πάντως παίδες, η Τέλλας, πέρα απο ένα τρίμηνο στην αρχή του έτους, πού όσοι γνωρίζουνε, οφειλότανε στον BRAS, ή πιο συγκεκριμένα στην έλλειψη BRAS, δεν έχει παρουσιάσει απολύτως κανένα πρόβλημα, σε όσους ξέρω γενικός, και όχι μόνο σε μένα!
Δεν πρόκειται να έχω τα 24άρια που λένε όλοι (και κάποιο απο τους καταναλωτές τα απαιτούνε!!!), αλλα δεν τα έχω και ανάγκη (είναι μεγάλο πρόβλημα ένα αρχείο αντί για 30 δεύτερα να το έχω σε 60 δεύτερα!!!)
Εν κατακλείδι, στης μεγάλες εταιρείες, δεν υπαρχει το τρελλό πρόβλημα! (και για κάποιον που ανέφερε την 4νετ για μεγάλη και όχι την Τελλάς, απλά να του υπενθυμίσω ότι η Τελλάς έχει περισσότερες συνδέσεις!)
Επίσης, είναι τρελλό αυτήν την στιγμή στον Π-ΟΤΕ να πληρώνεις (γράφω χοντρικά τα νούμερα!) 15Ε πάγιο + 16Ε για απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά + 15Ε για ConnX + 15Ε για τα 60 λεπτά στα κινητά (που δίνει η Τελλάς και πλέον η HOL). Φτάσαμε λοιπόν σε ένα σύνολο της τάξης των 60Ε!!!! Μιλάμε για 20Ε τον μήνα παραπάνω...... 240Ε τον χρόνο!!!!
Ε όχι ρε παιδιά....... δεν τα δίνω..... γιατί είναι κοροιδία! Για την ακρίβεια, είναι στυγνή εκμετάλλευση! Μόνο και μόνο για αυτό δεν τα δίνω! Εάν ήτανε 5Ε η διαφορά ας πούμε το συζήταγα!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|