Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι η toyota μας αφου τοσα χρονια εχει ριξει πολλα λεφτα σε ερευνα γιατι δεν ασχολειται(και να το δειξει κιολας) με αυτοκινητα που να δουλευουν με κατι αλλο εκτος πετρελαιου, οπως με υδρογονο ή βιομαζα ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο.
Ενταξει καλη προσωρινη λυση η υβριδικη τεχνολογια αλλα χωρις πετρελαιο ειναι αχρηστη τουλαχιστον στη σημερινη μορφη.
δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα φιλε μου.αυτην την στιγμη που μιλαμε μπορει η toyota να εχει πολλες εναλακτικες λυσης.μπορει να εχει στα σκαρια κινητηρα που να καιει νερο αντι για πετρελαιο οπως εγραψε ενας φιλος πριν.αμως η απεξαρτηση απο το πετρελαιο θα γινει σιγα σιγα.υπαρχουν κρατη και εταιρειες πετρελαιαικοι κολοσοι απο πισω.τη θα κανει η bp,η shell η ΗΠΑ κτλ.αν ενα ωραιο πρωι βγει η toyota και πει τερμα το πετρελαιο???δεν το χρειαζομαστε?γιατι αν δεν το χρειαστεις στο αυτοκινητο τοτε δεν θα το χρειαστεις πουθενα αλλου.συνεπος αυτο θα γινει σιγα σιγα και με αντικατασταση του πετρελαιου με καποιο αλλο προιον ενεργειας.