Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-06-08, 15:32
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 665
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Λοιπόν παιδία να χειριστούμε το θέμα με προσοχή γιατι ακούστηκαν πολλά μοντέλα και θα χάσουμε τη μπάλα...

Την ΤΕΙΝ τη φοράει ο Billllll. απ όσο ξέρω είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ίσως θα την ήθελε λιγάκι πιο σκληρή ή με ακόμα μικροτερες κλίσεις στο αμάξωμα. Αυτό με τα ελατήρια δεν το έχω ακούσει. Ξέρω όμως ότι η ΤΕΙΝ ειναι ρυθμιζόμενη καθ' ύψος συνεπώς και να κάτσει λίγο λόγω ελατηρίου πας και το "σηκώνεις" με ρύθμιση.

Η Κ-SPORT είναι επίσης coilover αναρτηση. Από το club τη φοράει ο pwpwpali σε Ε-111 και ο Marmel σε 101. σε Ε-12 κανεις, αλλα αν θέλουν ας μας πουν 5 πραγματάκια. Νομίζω οτι είναι αρκετά σκληρή ακόμα και στη μαλακή ρυθμίση οποτε ίσως να μην ταιριάζει στο στιλ όλων μας.

Σχετικά με τα ΚΟΝΙ μαζί με την τοποθέτηση θα πάνε στα 550 ευρώ ενώ οποιαδήποτε coilover θα φτάσει σχεδόν στα διπλά. (την TENI ισως τη βρεις 1000 ευρώ με τοποθέτηση, ενω την K-SPORT 950, πιστεύω με τίποτα λιγότερα). μπορεί ήδη να εχω δώσει πολυ μικρές τιμές... Είναι μια ανταγωνιστική λύση αρκει να καταλήξουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο αμάξ μας.

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 30-06-08 στις 15:39.
Απάντηση με παράθεση