Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Ρε παιδιά, συγνώμη, κάτι άσχετο...σχεδόν...
Αν το αυτοκίνητο έχει περάσει τα 3 χρόνια (που υποτίθεται είναι η εγγύηση της ΤΟΥΟΤΑ) και έχει μπει στα επόμενα 3 (που είναι η αγγύηση τησ ΤΟΥΟΤΑ ΗΕLLAS) και σου εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, έρχεται τεχνικός της ΤΟΥΟΤΑ ΗΕLLAS και κάνει έλεγχο αν όντω υπάρχει πρόβλημα? Δηλαδή δε μπορεί να περαστεί κάτι εγγύηση μόνο με τη διάγνωση του συνεργείου?
|
Θαναση , εγω οτι αλλαξα τον τελευταιο χρονο που ηταν μεσα στην εγγυηση , το αλλαξαν στο συνεργειο επι τοπου!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από VAGOS33
[FONT='Tahoma','sans-serif']Φίλε μου μην ανησυχείς γιατί το ρουλεμάν κάνει συνεχόμενη βουή .Αυτός ο θόρυβος που έχεις είναι από τα τακάκια και τον ακούς μάλλον μα ανοιχτό παράθυρο μέσα στην πόλη .Τα τακάκια δεν κολλιούνται πάνω στη δαγκάνα με αποτέλεσμα πολλές φορές να ακουμπάμε πάνω στον δίσκο άλλες φορές μπαίνει ανάμεσα και καμία μικρή πετρούλα.[/font]
|
Θα συμφωνησω με τον φιλο Βαγγο. Οταν ειχα αλλαξει τα μπορστα τακακια , γαι αρκετο καιρο μου εκανε ενα τετοιο θορυβο. Μετα βεβαια σταματησε. Επειδη ειδα οτι χρειαζεσαι φρενα , μηπως ειναι το τακακι στα τελιωμα και το κανει αυτο?