Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-06-08, 21:55
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 396
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω θα μιλησω μια φορα κ ο οποιος θελει διαβαζει.Καταρχην οποιος υπερκυβισμενος θελει να μετρηθει με 20ν ειπαρχει ενα στην Αθηνα που παει ανετα.Τωρα εφοσον τα υπερκυβισμενα εχουν Φ.Π.Ε. ΔΙΚΑΙΟ θα ειναι να εχει κ το 20ν.Καποιος ειπε να μετρηθει υπερ/νο με μαμα 20ν!Απολυτα δικαιο!!! Καποιος αλλος ειπε οτι κανουν οτι ποιο κοντα σε εργοστασιακο το οποιο ειναι τα μαλα οξυμωρο σε σχεση με τα 20ν! Δηλαδη για να καταλαβω κ γω.... Περνει καποιος ενα 1.4αρι κ του αλλαζει ολα τα σωθικα κ τα περιφεριακα σε σχεση παντα με την εργοστασιακη κατασκευη του κοτσαρει κ ενα προγραμα κ ειναι εργοστασιακος????????????????????????????????????? ??????? Δηλαδη εμεις που αλλαξαμε μονο το μοτερ κ σαζμαν τι καναμε δηλαδη???????????? δουλευαμε μεσα στο εργοστασιο??????? Παιδια τα πραματα ειναι απλα κ μη συγκρισιμα! Το ενα μοτερ (1.8) ειναι αλλου προσανατολισμου κ οτι κ να του κανεις σε ατμοσφαιρικη παντα βελτιωση εχει κ τα ορια του δλδ περιπου 180-200hp κ με περιορισμους στο στροφαρισμα του κινητηρα ενω το αλλο (20ν) ειναι αλλου προσανατολισμου κ με πολυ βελτιωση εχει φτασει κ τα 250hp με τρελο στροφαρισμα κοντα στις 11 με 12.000 rpm! Την στιγμη που ειναι ανομοια μοτερ τι συγκρυνεται ρε παιδια???? Κ οσο για τον φιλο που ειπε οτι τα 20ν ειναι μυθος θα συμφωνησω μαζι του γιατι πολυ απλα δεν ειναι μυθος αλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! Τι να κανουμε τωρα??

λεω και εγω!!!! δεν θα αντεξει......τα ειπε ολα!!!!χα,χα, παντως βλεπω ρε παιδια στις συγκεκριμενες συζητησεις μιλανε και λενε την γνωμη τους ατομα που δεν εχουν οδηγησει ή μπει σε 20v και μου αρεσει που ειναι και σιγουροι οτι δεν πανε βημα!!τι να πω.....