Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V
Εγω θα μιλησω μια φορα κ ο οποιος θελει διαβαζει.Καταρχην οποιος υπερκυβισμενος θελει να μετρηθει με 20ν ειπαρχει ενα στην Αθηνα που παει ανετα.Τωρα εφοσον τα υπερκυβισμενα εχουν Φ.Π.Ε. ΔΙΚΑΙΟ θα ειναι να εχει κ το 20ν.Καποιος ειπε να μετρηθει υπερ/νο με μαμα 20ν!Απολυτα δικαιο!!! Καποιος αλλος ειπε οτι κανουν οτι ποιο κοντα σε εργοστασιακο το οποιο ειναι τα μαλα οξυμωρο σε σχεση με τα 20ν! Δηλαδη για να καταλαβω κ γω.... Περνει καποιος ενα 1.4αρι κ του αλλαζει ολα τα σωθικα κ τα περιφεριακα σε σχεση παντα με την εργοστασιακη κατασκευη του κοτσαρει κ ενα προγραμα κ ειναι εργοστασιακος????????????????????????????????????? ??????? Δηλαδη εμεις που αλλαξαμε μονο το μοτερ κ σαζμαν τι καναμε δηλαδη???????????? δουλευαμε μεσα στο εργοστασιο??????? Παιδια τα πραματα ειναι απλα κ μη συγκρισιμα! Το ενα μοτερ (1.8) ειναι αλλου προσανατολισμου κ οτι κ να του κανεις σε ατμοσφαιρικη παντα βελτιωση εχει κ τα ορια του δλδ περιπου 180-200hp κ με περιορισμους στο στροφαρισμα του κινητηρα ενω το αλλο (20ν) ειναι αλλου προσανατολισμου κ με πολυ βελτιωση εχει φτασει κ τα 250hp με τρελο στροφαρισμα κοντα στις 11 με 12.000 rpm! Την στιγμη που ειναι ανομοια μοτερ τι συγκρυνεται ρε παιδια???? Κ οσο για τον φιλο που ειπε οτι τα 20ν ειναι μυθος θα συμφωνησω μαζι του γιατι πολυ απλα δεν ειναι μυθος αλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! Τι να κανουμε τωρα??
|
λεω και εγω!!!! δεν θα αντεξει......τα ειπε ολα!!!!χα,χα, παντως βλεπω ρε παιδια στις συγκεκριμενες συζητησεις μιλανε και λενε την γνωμη τους ατομα που δεν εχουν οδηγησει ή μπει σε 20v και μου αρεσει που ειναι και σιγουροι οτι δεν πανε βημα!!τι να πω.....