Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-06-08, 22:28
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 414
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν εχουμε παρωπιδες!
Ειμαστε σκεπτωμενα (θελω να πιστευω) ατομα και ξερουμε να ζυγισζουμε τα θεματα θελω να πιστευω.
Εμενα αυτο που δε μου αρεσει ειναι να βγαινουν ατομα και να λενε:
Τι πας να το παρεις το μπουρ@@ελο... κλπ κλπ. Ναι ειπωθηκε αμεσα και εμμεσα
Εγω ο ιδιος εχοντας κορολλα αγορασα Seat επειδη κανενα ΤΟΥΟΤΑ δε με καλυπτε.
Αυτο δε σημαινει οτι τα ΤΟΥΟΤΑ δεν ειναι ποιοτικα η αξιοπιστα και αυτο ειπωθηκε!!!
Τα ιαπωνικα εχουν αποδειξει την αξιοπιστια του και θα συνεχισουν να την αποδεικνυουν για πολλα χρονια ακομη!

Φιλε μου να το παρεις αφου το γουσταρεις και να το χαρεις!
Εγω αυτο που εχω να πω για τα AUDI γιατι και το Leon μου του γκρουπ ειιναι
(χαιρομαι που δεν εχει μοτερ VW) ειναι οτι εχουν πανακριβα ανταλλακτικα, οχι μονο συγκρινομενα με ιαπωνικα αλλα και με αυτοκινητα του ομιλου με τα οποια μοιραζονται ανταλλακτικα.
Εχω δει στο συνεργειο απειρες περιπτωσεις οπου πχ ενα ρουλεμα που ταιριαζει και σε Audi και σε Skoda, ενω κοστιζει 10 δραχμες στο Skoda για το Audi να κοστιζει 15!!!!!!!
Ωραιος ο Κυριακος! Θα συμφωνησω μαζι σου.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω ενα πραγμα θα ξαναπω.Οσοι δεν γουσταρουν τα ΤΟΥΟΤΑ, δεν χρειαζεται να ξαναγραψουν εδω μεσα.Εγω δεν μπηκα ποτε σε κανενα αλλο forum, π.χ alfaromeo και να λεω διαφορα.Δεν με ενδιαφερει.Ο σωστος, ο μαγκας αλλαζει αθορυβα και χωρις πολλα πολλα.Δηλαδη τι να κανει ο φιλος μου με την χιλιοπροβληματικη alfa romeo 145, να μπει στο forum τους και να τους κανει ρομπα.Οχι.Θα επιλεξει οτι θελει και μετα εκ τους ασφαλους απο καποιοα χρονια και χιλιομετρα θα ειναι σε θεση να εκφερει γνωμη, γιατι πολλοι βαλανε την ουρα κατω απο τα σκελια.
Και τελος, δυστυχως η ευτυχως οσοι γραφουμε εδω μεσα ειμαστε κολλημενοι με τα ΤΟΥΟΤΑ, γιατι αλλιως θα εγραφε ολοι η Ελλαδα εδω.Το 99.5 τους ειναι αδιαφορω, το υπολοιπο 0,5 ειμαστε εδω.Τι να κανουμε κανεις δεν ειναι τελειος.

Ρε Ηρακλη, το παιδι ειπε με χαρα τι θελει να αγορασει και δεν εξιψωσε την εν λογω μαρκα και εμεις το φαγαμε , εμμεσα ή αμμεσα. Εαν για εσενα υπαρχει μονο η Toyota και τιποτα αλλο , τοτε πασο. Τουλαχιστον το παραδεχεσαι...

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση