Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-06-08, 21:24
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω παντως εχω να πω το εξης : Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.

Λοιπον με αυστηρα κριτηρια ας απαντησετε. Ας πουμε διαθεταται αυστηρα 32000€. Και λεω αυστηρα για να μην αρχισεται με 10 πραπανω περνεις αυτο , περνεις εκεινο κτλ. Τι μικρο-μεσαιας κατηγοριας αμαξι θα περνατε?

Και μην αρχισεται θα εδινα τα 20 και τα αλλα στη ακρη κτλ. Θα τα ξοδευατε ολα! Τι αμαξι θα περνατε?

Το μονο σιγουρο ειναι , οχι Toyota. Δεν υπαρχει κατι σε αυτη την κατηγορια....

Λοιπον ξαναλεω , αφηστε αφηστε τους φανατισμους και να απαντατε ξεκαθαρα και με επιχηρηματα. Η Audi υπαρχει απο το 1899 και η Toyota απο το 1935. Σχεδον 40 χρονια μετα. Και επισης να μην ξεχναμε οτι τα Toyota και ιδιαιτερα τα corolla, ξεκινησαν σαν το φτηνο αξιοπιστο (απλο αμαξι χωρις βλαβες )αμαξι του λαου ( μαζι με τους Σκαραβεους και τα 2CV ). Και μιλαμε για την εποχη που η AUDI εβγαζε το AUDI quattro ή το AUDI 100 c3 , με συντελεστής οπισθέλκουσας 0.3 κτλ.

Λοιπον δεν υποστηριζω την AUDI , αλλα δεν μπορω να βλεπω να την κατηγορητε. Αυτα.....
φιλε electro με συγκινησες μπορω να πω...
τωρα εχω λογο και γω να αποκτησω ενα audi...

ασε μας βρε!!!

μα σε ολα ηταν πισω οι ιαπωνες...

βαζω στοιχημα ομως οτι ολοι οσοι εχετε η θελετε να αγορασετε a/c για το σπιτι ψαχνετε κατασκευης γιαπωνεζικο? η μηπως κανω λαθος...

παιδια αυτη τη στιγμη αυτη η χωρα ειναι μπροστα...
ναι αντεγραψε και αντιγραφει...
οτι πιανει στα χερια του ομως ειναι τελειοποιημενο....
απο αυτοκινητα μεχρι ηλεκτρονικα.. τα παντα...

πηγαιντε στο dubai και αμα δειτε ηλεκτρονικο πραγμα που δεν ειναι γιαπωνεζικο καθε αυτου.... να μου τρυπησετε τη μυτη....
καποιος λογος θα υπαρχει....

ακομα και στις μηχανες των πλοιων... πολλες μηχανες σπανε... ιδιες μηχανες υπαρχουν ομως και γιαπωνεζικες(αντιγραφα καποτιν αδειας) ποτε δεν αρπαξε και σε καμια ουτε εμβολο λογω του υπερβολικου R&D...

και να ερθουμε στο θεμα μας πιστευω οτι η προιστορια του καθε εργοστασιου δε θα επαιζε ποτε ρολο στην αγορα που θελει να κανει ο φιλος μας η ο οποιοσδηποτε

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 24-06-08 στις 21:29.
Απάντηση με παράθεση