Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-06-08, 14:28
Το avatar του χρήστη KOMIS
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 251
KOMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ισως δεν ειναι καλη η διατυπωση που εκανε ο φιλος στην επικεφαλιδα "ηρθε ο καιρος για κατι πιο καλο" και εχει γινει ολη αυτη η παρεξηγηση και η συζητηση εκτος θεματος.ισως επρεπε να γραψει καλυτερα "ηρθε ο καιρος για κατι πιο γρηγορο,η,για κατι πιο ακριβο,η ηρθε ο καιρος για πιο πολλα κυβικα ας πουμε.εγραψα την γνωμη μου για την επιλογη του φιλου καθαρα καλοπροαιρετα και οπως ας πουμε θα ελεγα την γνωμη μου αν με ρωταγε καποιος φιλος μου η συγγενης .το οτι καποιος κανει κακη κριτικη για μια επιλογη αυτοκινητου ενος αλλου,δεν σημαινει οτι ζηλευει κιολας. ουτε μισει τον αλλον,ισα ισα που πρεπει να περνεις πολυ σοβαρα καποιες κακεσ κριτικες και να το ψαχνεις το θεμα αλλιως αν ολοι συνεχεια σου χαιδευουν τα αυτια το σιγουρο ειναι οτι παραπανω απο τους μισους σε κοροιδευουν.δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος εδω μεσα τουλαχιστον απο αυτους που εγω εχω διαβασει αθρα και γνωμες,που να θελει το κακο καποιου αλλου και πιο συγκεκριμενα του φιλου που θελει να αγορασει το audi.αλλωστε με το να γραψεις στο forum οτι θα επιλεξεις ενα αμαξι,ενας λογος που το κανεις ειναι και αυτος,δηλ.να πουν την αποψη τους για την επιλογη αυτη οσοι διαβαζουν το θεμα.δεν κρινουμε τον φιλο αλλα την επιλογη του.αυτο δεν ειναι κατι κακο.