Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Φίλε corollapatra, το δικό μου πρόβλημα δεν ήταν ουσιαστικά το αμάξι, γιατί μηχανή είναι και εφόσον είναι μαζική παραγωγή θα βγουν και ελαττωματικά,
|
Σωστός...
Παράθεση:
εμένα περισσότερο με ενόχλησε η εξυπηρέτηση από τις διάφορες αντιπροσωπείες που κινήθηκα. Γιατί ουσιαστικά όταν παίρνεις αμάξι μαζί με αυτό παντρεύεσαι και το after sales service του και αν μη τι άλλο η ΤΟΥΟΤΑ πλέον έχει εξευρωπαϊστεί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα άλλαζα το αμάξι μου, αλλά πλέον εύχομαι να μη μου βγάλει και άλλη ζημιά γιατί θα το φουντάρω.
|
Ακόμα πιο σωστός, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την μαμά ΤΟΥΟΤΑ αλλά με τους κάφρους και κουτοπόνηρους ελληνάρες που νομίζουν ότι είναι οι πιο έξυπνοι από όλους τους υπόλοιπους...
Παράθεση:
Και στην ξεφτίλα μπορώ κι εγώ να σου βρω άλλους 20 που γνώρισα και έσκασαν και αυτοί 16.000 και 18.000 ευρώ για ένα αμάξι που από τον πρώτο χρόνο τους ταλαιπωρεί. Σημασία δεν έχει η βλάβη, αλλά ότι κανείς πλέον ούτε και η ΤΟΥΟΤΑ ακόμη και μέσω της corolla δεν σέβεται τα λεφτά που μας παίρνει. Και το φωτεινό πρόσφατο παράδειγμα του φίλου realpoisom (συγγνώμη φίλε που σε αναφέρω!) το αποδεικνύει περίτρανα. Kαι δε θα μετρήσω τα πόσα καλά corolla βγαίνουν αλλά πόσα κακά, με δίσκους-κρεμαγιέρες-σασμάν και άλλα ανταλλακτικά προβληματικά που τους βγαίνει ο πάτος για να τα πάρουν σωστά όπως θα έπρεπε να τους έχουν παραδοθεί εξ αρχής.
|
Βλάβες υπάρχουν σε όλα τα αυτοκίνητα ανεξαρτήτου μάρκας και μοντέλου λόγω μαζικής παραγωγής όπως και εσύ αναφέρεις, απλά από ένα σημείο και μετά μετράς την συχνότητα που συμβαίνει σε κάθε μοντέλο...
Παράθεση:
Και δεν είπα ότι περίμενα να είναι supercar, δεν πλήρωσα ούτε ferrari ούτε bentley. Το πρόβλημα όλων όσων έγραψαν μέχρι τώρα και έβγαλαν το audi που θέλει ο φίλος λίγο πολύ κατώτερο είναι ότι έχουμε κρατήσει στο μυαλό την εικόνα κυρίως των παλιών ΤΟΥΟΤΑ και corolla. Όπως ανέφερα και πριν, μην ευλογούμε τα γένεια μας και μόνον...
|
Το κομμάτι για το supercar δεν ήταν αναφορά προς εσένα, το είπα γενικά και περισσότερο προς εκείνους που εκθειάζουν την Corolla τους ως το απόλυτο αυτοκίνητο...