το Corolla ίσως είναι το πιο τίμιο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες στην αγορά. Δεν είπαμε ότι είναι το supercar που όλοι ονειρέυονται να αποκτήσουν..
το ειπες πολυ σωστα και πολυ πολυ απλα φιλε corollapatra.εγω ομως θα ελεγα γενικα για ολα τα toyota και οχι ισως......
σιγουρα το audi α3 ειναι μια κατηγορια πανω απο τo corolla επειδη η τιμη του ειναι κατα 10-15 χιλιαρικα πιο πανω.....δεν ειναι ομως και απαραιτητο να ειναι μια καλη αγορα.τα corolla σε σχεση με τα αλλα αυτοκινητα τις ιδιας κατηγοριας ειναι απο 1-4 χιλιαρικα πιο ακριβα.ομως αξιζει να ειναι ετσι και το εχει αποδειξει αυτο.τo audi για μενα οπως εχω πει ειναι ενα υπερτιμημενο αυτοκινητο και δεν αξειζει αυτα τα λεφτα.τα σημερινα audi δεν εχουν καμοια σχεση με τα παλια αστερια τις εταιρειας,το μονο που εχει κρατησει το σημερινο audi αμαξι ειναι η πολυτελεια,το και καλα status audi,και η πυρρεια ταχυτητα του σε βαρος της αξιοπιστιας του.(δεν θα παρω εγω ευχαριστω)προσωπικα προτιμο το corolla μου,και οχι corollaki οπως γραφτηκε,για να μην πω corollara......και αν θα δωσω καποια στιγμη παραπανω χρηματα σιγουρα δεν θα προτιμησω audi.απο κει και περα ειναι στην κριση του καθενος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOMIS : 23-06-08 στις 23:02.
|