Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-06-08, 20:57
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δικαιωμα του καθενος ειναι να εχει την επιλογη του....
απο κει και περα υπαρχουν οι γνωμες...

η δικη μου η γνωμη ειναι οτι θα μπλεξεις... επιλεγοντας γερμανικο.
απλα θα μπλεξεις με ζημιες και με τσακωμους στις αντιπρωσωπειες...

στον καθεναν οταν λεω τη γνωμη μου του λεω να παρει οτι ειναι ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ μονο και μονο για να βλεπει στον υπνο του το βραδυ ονειρα γλυκα και οχι εφιαλτες...

εχεις ομως πιστευω ενα λαθος!!! η ΤΟΥΟΤΑ δεν εχει μεινει πισω επειδη δεν βαζει γκαζια στα αυτοκινητα που ερχοντε ελλαδα-ευρωπη...
απλα δεν ασχολειται ο ελληνας-ευρωπαιος αντιπροσωπος...
γιατι αμα ψαχτεις τι ΤΟΥΟΤΑ κυκλοφοραει στο dubai japan cyprus usa κτλ κτλ θα παρεις απο μονος σου πισω την κουβεντα που πες...
οι υπολοιπες εταιριες που πουλανε καργα στην ελλαδα και καλα κανουν αναγκαστικα βαζουν ιπποδυναμεις με λιγα χρηματα για να πουλησουν γιατι αλλιως θα κολουσαν μπρικια(φυσικα δεν αναφερομαι στην audi)
αν το προβλημα σου ειναι τα 5-15 αλογα νομιζω οτι δεν ειναι σωστο κριτηριο αγορας...
γιατι θα πρεπει να προσεξουμε ολοι μας σε μια αγορα τις καταναλωσεις την αυτονομια και πανω απ ολα τη ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ που πλεον βρισκεις πολυ φτηνα καποια αυτοκινητα που ειναι ασυμφορα σε καυσιμα σημερα!
αυτα ειναι πολυ πιο βασικα απο τα 10 αλογα.
να μιλουσαμε για μια διαφορα ιπποδυναμης της ταξης των 100 αλογων ας πουμε θα σε καταλαβαινα απολυτα...
εσυ πληρωνεις ομως εσυ αποφασιζεις...

και μην πεις κανεις οτι τα audi κρατανε τιμη στην μεταπωληση τους γιατι δεν εχω μαλλια να τραβηξω!

μην ξεχνας οτι πολλοι εκαναν αυτο το βημα με οτιδηποτε ευρωπαικο και το 85% αυτων το μετανοιωσαν!!!
σου ευχομαι τα καλυτερα παντως σε οτι και αν παρεις...
και ευχομαι να βγω ψευτης...

αμα παρεις το audi στειλε μας φωτο να το καμαρωσουμε μιας και ειναι πολυ πολυ ομορφο!!!

καλη συνεχεια!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 20-06-08 στις 21:13.
Απάντηση με παράθεση