Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-06-08, 22:45
realpoisom Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
realpoisom είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κατόπιν συνεχούς ομιλίας μου με τον γνωστό μου στο Βέλγιο, δόθηκε εντολή για επανεξέταση της υπόθεσης μου και σήμερα Πέμτη στάλθηκε άλλος εμπιρογνώμονας να δεί το αμάξι! Αποτέλεσμα είναι ότι απο την αντιπροσωπία που είναι τώρα το αμάξι μάλλον δεν στάλθηκαν όλα τα συμπτώματα-προβλήματα στον φάκελο που ανοίχθηκε για την υπόθεση του Corolla μου με αποτέλεσμα να μην γνώριζαν για το "τζόγο" που είχε ο 3ος κύλινδρος...οπότε αναμένουμε πάλι...

Αυτό που πίστευα απο την αρχή είναι ότι δεν έδειξαν 100% ενδιαφέρον για να με εξυπηρετησουν και άφησαν λίγο το θέμα στο φλού απο την αντιπροσωπία...δεν μετέφεραν ακριβώς το πρόβλημα μου στα κεντρικα και στον εμπιρογνώμονα της Toyota Hellas όταν ήρθε να δεί το αμάξι!

Με την ομιλία που είχα με τον γνωστό μου στο Βέλγιο έιπε πώς αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν...και πως θα έπρεπε να είχαν προβεί σε αντικατάσταση του κινητήρα ακόμη και εαν το φταίξιμο ήταν 100% δικό μου!

Ελπίζω να ξεμπερδεύω σιγά σιγά ιατί θέλω να έρθω σε συνάντηση του club με το Corollaki μου και εγώ :-)
Απάντηση με παράθεση