Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
Βέβαια αφου υπήρχε αυτή η έλλειψη προφανως σου είπαν να έχεις το νου σου για να παρατηρηθεί το φαινομενο και να δουν ποσα παραπάνω θα χάσει μέχρι το επομενο σερβις.
ερώτηση:
στο συνεργείο στη θεσσαλονίκη είχες 42.000 και βρήκαν οτι έλειπαν 700ml λάδι. ήρθες Αθήνα και πήγες την επόμενη στο συνεργείο (δλδ με περίπου 42.600 χιλιόμετρα).
|
Ήμουν στην Κοζάνη και όταν διαπίστωσαν για την απώλεια λαδιού λόγο του μεγάλου ταξιδιού προστέθηκαν τα λάδια και ήρθαν στα κανονικά επίπεδα!
Παράθεση:
Σου ξαναμέτρησαν το λάδι, γράφτηκε κάποια τεχνική αναφορά του συμβάντος;
|
Ναι μου μέτρησαν τα λάδια πάλι μετά το ταξίδι αλλα ήταν στα σωστά επίπεδα δεν είχε απώλειες! "γιαυτο" μου είπαν να πάω να τα ελέγξουμε στο service των 45.000 αλλα δυστυχώς δεν καταφέραμε να φτάσουμε έως εκεί και έγινε ζημια!
Παράθεση:
Σου είπαν να τους το ξαναπάς στα 45.000 χιλιόμετρα, αλλά στα 43.800 αναψε λαμπάκι μηχανης. Μέχρι τα 43.800 ξανατσέκαρες τα λάδια σου;
|
Όχι δεν τα κοίταξα καθόλου μιας και είχα κάνει σχεδόν 1.000xlm
Παράθεση:
Όταν πήγες με αναμένο λαμπάκι, πριν ανοίξουν τη μηχανή μετρήσανε τα λάδια;;;
|
ναι τα κοίταξαν και εάν θυμάμαι καλά ήταν ok και τότε!
Παράθεση:
Θέλω να καταλήξω αν χάθηκαν 300 ml λάδι σε αυτα τα χιλιόμετρα για να δικαιολογεί "στέγνωμα" του μοτέρ και πρόκλιση βλάβης.
|
όπως προείπα η απώλεια συμπληρώθηκε όταν εντοπίστηκε!
Παράθεση:
Επισης είπες οτι ο πραγματογνώμονας απο τα κεντρικά (προφανώς εννοείς TOYOTA HELLAS), απεφάνθη οτι η ζημιά προκλιθηκε απο κακή χρήση. Φοβάμαι ότι αν ήταν τέτοιο το πόρισμα του, είναι πολύ δύσκολο να περάσεις τη βλάβη στην εγγύηση (αυτο μου το είπε φίλος που δουλεύει στο τμήμα εγγυήσεων σε αντιπροσωπεια της TOYOTA).
|
αυτό μου είπαν και από το συνεργείο...δύσκολο πολύ! αλλα περιμένουμε μέχρι δευτερα-τρίτη που θα μιλήσω με Βέλγιο!!
Παράθεση:
Για το αυτοκίνητο μας δικαιολόγείται απώλεια λαδιού ενός λίτρου (δλδ 1000 ml) απο service σε service.
|
δεν μπορώ να χωνέψω ότι δικαιολογεί η toyota απώλεια λαδιού 1λίτρου...πραγματικά πέφτω από τα σύννεφα! Αν είναι έτσι να το πουλήσω και να πάρω Χουντάι Accent 8.900e και άμα λάχει του ρίχνω και μια σπρωξιά στον γκρεμό άμα το βαρεθώ και δεν με νοιάζει και τίποτα! Έως τώρα είχαμε στην οικογένεια αλλα 3 toyota, 1 starlet(πίτα "φτιαγμενο"), 1 carina Η 1.8 και ένα φορτηγάκι Hiace κανένα δεν έκαιγε ίχνος λαδιού ποτε τον ποτων!