Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-06-08, 23:45
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 594
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
βαγγελη και να εχει σκιστει τι να λεει ρε συ??δεν εχει ανοχες το μοτερ να δουλευει μεχρι τους κοφτες?αν ηταν ετσι να μου βαζαν κοφτη στις 4500στροφες. δηλαδη το τς θα ειναι ατοπημα να το πηγαινεις στο λιφτ?? δεν καταλαβαινω.απο την στιγμη που υπαρχει εγγυηση και τα σερβις γιναν σε αντιπροσωπεια πρεπει να το καλυψουν.ασε που αυτη η ζημια δεν βγαινει απο την μια μερα στην αλλη,δεν το πηραν γραμμη?δεν ακουγαν το μοτερ?

εδω μου ειχε κοπη απο μαλακια μου ο αισθητηρας του ΑBS και εδωσα 120 ευρο να τον αλαξω και οταν τον αλαξα λεω,Τσεκαρετε και τον αλλον αν κρεμεται ή ειναι ετοιμος να κοπει να μην εχουμε τα ιδια.Ολα καλα μου λενε δινω τα λεφτα και γεια σας.Μετα απο 2000χλμ ξανα λαμπακι ABS,το πηγα και ηταν κομμενος ο αλλος αισθητηρας.Τους λεω δεν σας ειπα να το τσεκαρετε?γιατι ξανακοπηκε?θα μου το φτιαξετε τσαμπα δεν ξερω τι θα κανετε και πραγματι αλαχτηκε τσαμπα.....

Με τα λιγα αν και δεν ξερω τι παιζει ακριβως και αν ο φιλος ειναι σωστος και καθαρος σε σερβις και λοιπα πρεπει να φτιαχτει το αμαξι του.Γι αυτο οπως λεμε ολοι εχουμε τογιοτα και οχι VW,για να εχουμε και στην στραβη το κεφαλι μας υσηχο.