το σαββατο το βραδυ διπλα μου στο φαναρι ερχεται ενα mercedes c 180 kompressor το κουπε ομως.σκεφτομαι να τον ανοιξω εγω απτην αρχη να δω ποσο πολυ θα με περασει!!ξεκιναμε στο φαναρι,τον εφαγα αρκετα στην εκκινηση και κοβουμε και οι 2 γιατι ειχε κιαλλο φαναρι,παλι το ιδιο φευγω καλυτερα στην εκκινηση και συνεχιζω στη δευτερα αλλα μολις ειμαι ετοιμος να βαλω 3η με περναει και η διαφορα ανοιγε αρκετα!!!!!βασικα πρεπει ναταν αυτοματο.
και λιγο off topic
ενα βραδυ την προηγουμενη βδομαδα ειμαι με του Father το αμαξι και σταματαω στο περιφερειακο στο φαναρι που στριβεις για ευκαρπια(ειχαν και μπλοκο ακριβως απεναντι),διπλα μου ενα porsche cayenne gt η gts εγραφε πισω(ενος πιτσιρικα 17 χρονων!!!!!γνωστου μου ο οποιος δε το σπαει γιατι το στρωνει)και διπλα ερχεται ενα mercedes cls αρκετα πειραγμενο!!!που παω εγω ο καραμητρος με το 316 εε?????ξαφνικα γεμιζει ο καθρεπτης μου με φως και χωνεται μπροστα στο φαναρι ενα cbr 900 2002 νομιζω η πιο παλιο.ο μερσεντακιας μαρσαρει απειλητικα,ο μηχανοβιος ψυχραιμος,ω ρε μανα μου λεω τωρα θα δουμε καλη κοντρα και μπροστα στους μπατσους!!!ξεκιναει το μερσεντεσ πολυ δυνατα και φευγει πολυ καλα(εγω απο παρα πολυ πισω μυριζα το λαστιχο που αφηνε κατω!!)η μηχανη πρωτη παει κυριλλε και μολις βαζεις δευτερα το σπαει και ριχνει ποολυ πραγμα στο cls!!!!!μετα απλως εξαφανιστηκαν απτα ματια μου,αλλα ο νεοπλουτος δε του φτανει που το περασε μια μηχανη που κοστιζει οσο το 1/20στο του αμαξιου του,ξυνοταν να πιει το τσαγακι!!πω πω ηθελα ναβλεπα τα μουτρα του οταν το περασε!!!
εγω σας προκαλω και τους 3(για το ζ οχι με σιγουρια.....)
με το δικο μου το runner 200 4χρονο αλλα εχω τωρα και για λιγες μερες ενα 180 διχρονο με κυλινδροπιστονο malossi και καρμπυρατερ!!!!!!!παει μαμιωντας αλλα θελει τακακια μπρος πισω και ειναι λιγο διαλυμενο
|