Παιδια τα αμαξια λεμε οτι θα ειναι ιδια, αλλα μονο σχετικα με την πλατφορμα (blueprints) και το τεχνολογικο υποβαθρο.
Θα ειναι δηλαδη, οσο ιδια ειναι ενα Audi A3 με ενα VW Golf.
Η λογικη λεει οτι το Toyota θα εχει σαφως καλυτερη εμφανιση απο το Subaru. Οταν παει να παιξει σαν αντικαταστατης της πανεμορφης τελευταιας Celica, αποκλειεται να ειναι σχεδιαστικα αδιαφορο. Σε αντιθεση με τη Subaru που το πιο ομορφο αμαξι της ειναι το μαλλον μετριοτατο Tribeca.
Το σιγουρο ειναι η ποιοτητα του εσωτερικου. Η Toyota ηταν παντα ετη φωτος μπροστα απο τη Subaru στο θεμα ποιοτητας. Εχω εμπειρια απο το εσωτερικο του νεου Impreza και μπορω να πω πως η νεα Corolla ειναι πολυ ανωτερη ποιοτικα.
Λατρευω τα Subaru, εχω σεβασμο για την ιστορια και την τεχνολογια της εταιριας και ειμαι σιγουρος οτι και το ενα και το αλλο αυτοκινητο θα ειναι διαμαντια σαν κατασκευες.
Απλα δεν μπορω να καταλαβω, γιατι η Toyota προσπαθει να αποποιηθει το sport παρελθον. Ξερουμε ολοι τι θα πει Toyota και μηχανοκινητος αθλητισμος, ξερουμε επισης τι σημαινει πλεον Toyota και οικολογια. Θεωρω ομως οτι ειναι λαθος το delete που εχει ξεκινησει να δινει στο παρελθον, για την αλλαγη πλευσης του μελλοντος. Ισως θα επρεπε να τα συνδυασει και τα δυο, ωστε να μην χασει την ταυτοτητα της. Δεν μπορει να συρρικνωνει ενα αυτοκινητο-κραχτη (halo car) για την αγορα της Ιαπωνιας.
ΥΓ. Δεν με χαλαει καθολου να αγορασω Subaru. Με χαλαει να περιοριζοντε οι επιλογες μου.
|