Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alex-poli
Είναι ικανοί οι γονείς τους τα γυφτάκια να τα βάζουν να πετάγονται ξαφνικά στο δρόμο και αν το χτυπήσεις την έβαψες. Σου ρουφάν το αίμα και άντε να βγάλεις άκρη.
|
Αυτό φίλε το έπαθα μια φορά. Πήγα να βγω απο παράδρομο (απο τον Σκλαβενίτη) στο σχιστό Κερατσινίου. Κρατούσα το αμάξι με συμπλέκτη γκάζι γιατί είναι ανηφόρα και ήθελα να βγω γρήγορα. Ηταν λοιπόν ένας γύφτος (όχι πολύ μικρός κανα 20άχρονο) και μετο που ακούει τον κινητήρα να δίνει πέφτει επάνω απο την πλευρά που δεν κοιτούσα... Το θέμα ήταν οτι το αμάξι δεν κινήθηκε ούτε εκατοστό (όπως είπα το κρατούσα με συμπλέκτη γι αυτό ακούστηκε αλλά δεν κινήθηκα καθόλου) οπότε ήξερα οτι δεν τον χτύπησα. Κατεβαίνουμε λοιπόν κάτω, ο γύφτος έκανε λες και θα πέθαινε επιτόπου, το αμάξι άθικτο. Αφού πήραμε αμέσως τροχαία αρχίσαμε να προσπαθούμε να τον συνεφέρουμε.... Αρχισαν λοιπόν οι απειλές οτι θα πάρει την τροχαία κ.λ.π. για να μας φοβίσει (δεν ήξερε δεν ρώταγε?) Οταν δε του είπαμε οτι την καλέσαμε ήδη κατάλαβε οτι δεν μας αγγίζει αυτή η απειλή και μας το είπε ξεκάθαρα. "ο προηγούμενος μου έδωσε 100 ευρώ εσύ κάτω απο 150 δεν ξεμπερδεύεις...". Ε αυτό περίμενα. Την συνέχεια στο τμήμα πιστεύω να μπορείτε να την φανταστείτε... ένα θα πω... Πριν τον διώξουμε του είπα να μην τον ξαναδώ στο Κερατσίνι. ε μία φορά που πέρασε μπροστά μου σε φανάρι με είδε και άρχισε ένα τρελό τρέξιμο. Απο τότε δεν τον έχω ξαναδεί.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com