Θέμα: le mans
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-05-08, 18:50
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα ολα αυτα που λες Πανο αλλα δεν υπαρχει αυτο που λες πλεον,τα ελαιοαεροψυκτα ηταν πριν το 95 ρε που εγω ακομα μαθαινα τι ειναι παπακι,που να ξερω εγω οτι ειχαν τοσο χαλια σασμαν?

Τεσπα αυτο το σουζουκι που πηρες εσυ και εβαζε ταχυτητες μονο του ηταν επειδη ηταν ξεσκισμενο ειτε απο εσενα ειτε απο αλλον και η φουρκετα ειχε παραδοσει πνευμα απλα δεν το παραδεχεσαι κουφαλα.

Σου λεει κατι οτι ο πρωταθλητης ο Μπουστας στο πανελληνιο τρεχει με 1098 και ειναι η μηχανη συνεχεια στους κοφτες? Tο S οχι το R.

Aμα λες για δαση και βουνα ξερω πολλα χοντακια που σκορπαγανε (για χωματινα παντα) και βαραγαν και πιστονακια και μπιελιτσες και απ'ολα,γενικα ολα τα χωματινα πασχουν στον τομεα αξιοπιστια οποτε εδω ξεφευγουμε απο την κουβεντα...

Λοιπον ρωτησες αν εγω αναρρωσα αλαλ εσυ κουφαλα σημερα ελειπες που ησουν?? Ναι σημερα ηρθα με μπαταρισμενο χερι και ωσαν τον ναυαγο με μουσια ΝΑ (με το συμπαθειο ) πολυ καλυτερα ειμαι,αντε να τα πουμε απο κοντα!
αφου ξερεις honda το οποιο σκορπισε(που αποκλειεται)
πες ενα ονομα οδηγου ρε παλιοψευτη....
αντε ετσι λεμε κατι στον αερα? αντε που θαμου πεις οτι ξερεις και αναβατη κιολας...

ρε αυτο ελειπε εν ετει 2008 να μην μπορουν να βγαλουν νεκρα τα σουζουκια... ελεος. εννοειται οτι το εφτιαξαν αλλα ακολουθησαν την τακτικη απο το σασμαν της honda....

ημουν ροδο ρε...
σαβατο απογευμα ηρθα....