Θέμα: le mans
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-05-08, 15:54
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ουστ ρε Ιταλόφιλοι...
Καλά-χρυσά τα ducati, ειναι πανέμορφα, στρίβουν, πατάνε κτλπ κτλπ αλλά την αξιοπιστία/τεχνολογία των μεγαθηρίων-μεγατόνων Ιαπωνικών (copyright Γιαννης G6) δεν την έχουν.
Και δεν μιλάω μονο σε αγωνιστικό επίπεδο αλλα γενικά για τις μηχανες που θα αγορασει ο κάθε μηχανόβιος για να κανει το γούστο του.
Βλέπω βιντεακια που ανεβαζουν οι ducatisti που πανε εκδρομες στην Ιταλία, και στο γυρισμό κανουν οτοστοπ και φορτωνουν τις μηχανες σε βανάκια και φορτηγάκια γιατι τους έχουν μείνει...
Οπότε, respect στο ιταλικό design και στην καλή επιτυχημένη προσπάθεια της ducati αλλα όχι να λεμε πως συγκρίνουμε την βουρτσα με τη φούτσα όταν την συγκρίνουμε με τα Ιαπωνικά! Έλεος δλδ!
Και όσο για το σχόλιο ότι δεν εχουμε λεφτα να την αποκτήσουμε... Πόσο άκυρο ειναι αυτο το σχόλιο? Που κολλάει αυτο? Εγω δεν έχω καθόλου μηχανή ούτε θέλω να παρω. Μηπως μιλάς για εσένα Γιάννη που κοιτας να αλλαξεις τωρα το suzuki σου? Please explain γιατι νομίζω πως δεν εχεις συνελθει πληρως απο την τουμπα που εφαγες...
Μη μου τσαντιστείς ρε και σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι και ξαναπέσεις στο κρεβάτι με καμιά διάσειση !!! Θα τσονταρουμε όλοι λεφτα να σου πάρουμε την 848 που ειναι κούκλα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 22-05-08 στις 16:35.
Απάντηση με παράθεση