Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-05-08, 13:19
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trelokomio Εμφάνιση μηνυμάτων
Το ποσα χρηματα θα το βρεις ειναι σχετικο.Εγω πριν λιγο καιρο βρηκα τροπετο απο ts 3000 ευρω απο γνωστο μου και βαλε αλλα 1000 ευρω εργατικα για τοποθετησει ,ηλεκτρολογους κ.τ.λ. με 4000 ευρω θα ηταν ετοιμο αλλα δεν ειχα τοτε τα χρηματα και τωρα πεταξε το πουλακι. Σε αυτο που λες οτι και στις δυο περιπτωσεις το μοτερ θα ειναι μεταχειρησμενο συμφωνω αλλα προτιμο να εχει ακομα και 100000+km και να το εχει δεσει ο japanεζος παρα τον υπερκυβισμο που θα μου το δεσει ο καθε μπαρμπαμητσος...

Πρωσοπικα τα +17 αλογα σε ατμοσφαιρικο αυτοκινητο με ΦΠΕ μου φαινονται αισιοδοξα αλλα ακομα και ετσι να ειναι το celica με τα 143 αλογα εχει και διαφορετικους εκεντροφορους σε μοιρες και βυθισμα απο το corolla 1.4 και εχω την εντυπωσει οτι εχει και μεγαλυτερες βαλβιδες στην κεφαλη του και οι εισαγωγες-εξαγωγες τις κεφαλης του ειναι μεγαλυτερες οποτε μονο με στροφαλο, μπιελες,πιστονια,και προγραμματισμο εγκεφαλου αντε και εξατμιση θεωρω οτι ενα corolla δεν θα εχει 143 αλογα γιατι εχει και διαφορες στα παραπανω που αναφερα...

Την πρωτη παράγραφο (που εχω με μπλε χρωμα) εσυ την εχεις γραψει? Ρωταω γιατι στο ποστ φαινεται σαν να τα εχω γραψει εγω...
Πάντως εχε υπόψη σου ότι τον υπερκυβισμό δεν θα στον κανει ο Μπαρμπαμήτσος...
Απάντηση με παράθεση