Εγώ έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κανείς δεν έχει δοκιμάσει τίποτα πολύ απλά γιατί οι λύσεις είναι πολύ λίγες και με μεγάλη σχέση κόστους/απόδοσης.
Κάποια ελάχιστα άτομα έχουν προχωρήσει σε αυτόν τον περίφημο υπερκυβισμο με αβέβαια αποτελέσματα με ότι συνεπάγετε αυτό (Άγνωστη απόδοση, μειωμένη αξιοπιστία).
Είμαι σίγουρος ότι τώρα θα πέσετε πάνω μου(θα εμφανιστούν από το πουθενά) 10 άτομα και θα λέτε όχι δεν είναι έτσι και είναι τόσα τα άλογα και δεν υπάρχουν προβλήματα και αλλά τέτοια.
Είμαι 2 χρόνια σχεδόν μέλος και ακόμα δεν έχω μπορέσει να βρω να διαβάσω η και να δω μια ολοκληρωμένη πρόταση βελτίωσης.
Για Turbo ούτε λόγος δεν νομίζω να έχει βάλει κανένας (Ειδικά Ε12)!!! Και αν έχει βάλει κρύβετε δεν θέλει να το μοιραστεί και με τους άλλους?? Αυτός δεν είναι ο σκοπός του φόρουμ?? η ο καθένας για τον εαυτό του?? Εγώ για το καθετί που έβαλα στο αμάξι μου είπα πληροφορίες-εντυπώσεις.
Ο άλλος μεγάλος μύθος τώρα ΑΚΟΥΩ Rotrex παλιότερα πάλι άκουγα Compressor το θέμα είναι ότι όλοι ακούτε κανένας δεν δοκίμασε, και κανέναν δεν είδαμε…
Και θα μου πείτε εσύ που λες πολλά γιατί δεν δοκίμασες κάτι στο δικό σου και περιμένεις άλλους!
Για τον λόγο ότι δεν θέλω να γίνω δοκιμαστής.. Θέλω εγγυημένη λύση. Δεν θέλω μεσοβέζικα πράγματα πατέντες του τύπου (και ναι αυτό δεν μπαίνει σε σένα αλλά θα το κάνουμε και τι σε νοιάζει εσένα!! Για λαλακες ψάχνουν??)
Εγώ θέλω το πρωί να σηκώνομαι και να πηγαίνω στην δουλειά μου και όχι στα συνεργία.
Εγώ έχω καταλήξει σε 2 συμπεράσματα τα οποία είναι προσωπική μου άποψη τουλάχιστον μπορεί κάποιος να μην την συμμερίζεται.
1) Δύστυχος καλό χρυσό το Corolla μας αλλά είναι αμάξι το οποίο δεν προσφέρεται για βελτιώσεις(Καθόμαστε και παίζουμε με τα φίλτρα και τις εξατμίσεις άντε και τις αναρτήσεις και ΤΕΛΟΣ μέχρι εκεί είμαστε).
2) Δεν έχει υπάρξει μια συγκροτημένη προσπάθεια από όλους μας να κάνουμε κάτι οργανωμένο να μαζευτούμε και να πάρουμε με την σειρά 4-5 μεγάλα μαγαζιά και να τους πούμε αυτοί είμαστε έχουμε μαζευτεί 10-20-30 άτομα τι έχετε να μας προτείνετε κύριοι?? Κάντε μια μελέτη και βγάλτε μια πρόταση ολοκληρωμένη, αξιόπιστη και σε ανάλογη τιμή γιατί είμαστε αρκετοί.
Ο καθένας μας πάει μόνος του από εδώ και από εκεί και μόνο σπασμωδικές κινήσεις γίνονται.
Γνωρίζοντας ότι έχω μακρηγορήσει αλλά και πάλι δεν έγραψα ότι θα ήθελα γιατί θα έπαιρνε σελίδες.
Θέλω να κλείσω λέγοντας ότι θα ήθελα να είχα 30-40 άλογα περισσότερα! Αν πάλι δεν μπορέσω να τα έχω δεν πειράζει γουστάρω τρελά το Corolla μου και δεν θα το άλλαζα για κανένα από τα ήδη υπάρχοντα αμάξια (Τα οποία θα μπορούσα να αγοράσω) για το μέλλον επιφυλάσσομαι…
Αυτά από εμένα και ελπίζω να υπάρξει δραστηριότητα και να βρεθεί κάποια λύση….