Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-05-08, 09:33
corolla66 Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 212
corolla66 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GreekBoy Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλωσήρθες φίλε στο forum!

Είμαστε ήδη μερικοί εδώ με E-15. Θα δείς πληροφορίες και φωτογραφίες από τα μοντέλα μας σε άλλα posts.

Πές μας μερικές πληροφορίες και εσύ για την Corolla που έχεις και τη γνώμη σου...

Όσο για το σύστημα που αναφέρεσαι, φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση άμα τελικά είναι καλής ποιότητας! Επίσης, είναι καλό ότι ταιριάζει απόλυτα με την κονσόλα. Και εγώ θα προτιμούσα 1000 φορές να το πάρω από εδώ αντί από ebay.
καλημέρα φίλε μου και φχαριστώ για τα καλωσορισματα ,βέβαια να λάβεις υπόψη σου ότι εγώ για να γραψω ενα mail κάνω καμμια ωρα περίπου που να στειλω φωτο κτλ... σιγα -γιγα και θα με συγχωρεσεις για την αργοπορία..

Το θεμα ειναι οτι μπερδευτηκα με αυτα που διαβάζω εδω μεσα ,βεβαια εσεις ξερετε απο ηλεκτορινικέςσ συναλλαγές και προτεινετε διαφορα απο Κινα ,ρωσσία εγω όμως πως ...?

εγω πηρα για ενα Golf to προηγούμενο απ'εξω (κινα) μεσω ενος ανηψιού kompioytera φθηνό κτλ κτλ ,έλα όμως που και τελωνείο πλήρωσα 80 ευρώ και 3 βδομάδες εκανε και δεν ανοιγε ..για να το στειλβ πίσω ηθελα 80 να παει και 80 ναρθει =160 χωρια τη συνεννοηση με το κινέζο ...το δωσα λοιπόν στον ανηψιο και τοχει για να ακουμαπει τα cd...

ξερω γω τι ναπω για 100-200 ευρώ παραπάνω γιατι τοσα ειναι προτιμώ να το πάρω απο δω ,μιλάωγια το συγκεκριμένο το w2 -717

tvra eseiw eitsei oi eidikoi αν καποιος ξερει κατι παραπα΄νω ας πει..
αυτα και καλή κυρική

γιάυτο μιλάω http://www.car-gps.gr/w717.html
Απάντηση με παράθεση