Θέμα: E12 FORUM
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-05-08, 14:17
papadodi Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Ε12 f/l 1.4
Περιοχή: Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 252
papadodi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αυτο που μου φανηκε περιεργο με τις nippon ειναι πως αμα ψαξεις στο google δεν σου βγαζει τιποτα, μονο ενα site ονοματι nipponpower που εμπορευεται δισκους αλλης μαρκας οι οποιοι ειναι για αμερικανικο πενταμπουλωνο corolla. Γιαυτο και δεν ασχοληθηκα παραπανω. Παντως απο οτι εχω διαβασει στο φορουμ τις εχουν βαλει καποια παιδια που θα μπορουν να σε κατατοπισουν.
Να ξερεις οτι χαρακτες ή/και τρυπητες για e12 λιγοι βγαζουν, τα κλασσικα ονοματα tarox, brembo, ebc δινουν μονο απλες. Οποτε πας για.
1. zimmermann μονο τρυπητες με τιμη παραπλησια με τισ μαμα, τις φοραει ο oxygen
2. black diamond χαρακτες τρυπητες, επισης τις φορανε καναδυο παιδια και η μιση Αγγλια, περιπου 250ευρω με αποστολη απο fensport.(η egonsport που τις φερνει ενιοτε δεν μου τηλ)
3. nitrac χαρακτες τρυπητες+βαθια καταψυξη για 5 μερες, 290ευρω με αποστολη,καλα λογια απο το εγγλεζικο corolla forum, τις περιμενω και θα σου πω εντυπωσεις οταν τις βαλω και οταν κρυωσει η τσεπη μου.

Ολα αυτα μονο για μπροστινες. Τοποθετηση, αμα ο Φλαμιατος θελει 30ευρω(με τακακια) καπου εκει θα ειναι και η τιμη σε ανεξαρτητους
Απάντηση με παράθεση