Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Το ειπα , απλα γιατι αυτος εβγαλε ενα νουμερο σωστα? Εγω αμα παω και κανω την μετρηση με διαφορετικες συνθηκες θα βγαλω αλλο νουμερο σιγουρα!!!! Ισως θα ειναι κοντα στο δικο του , αλλα σιγουρα διαφορετικο!
|
Φιλε μου ειναι σιγουρο οτι αποκλειεται να βγαλουμε ακριβως τα ιδια νουμερα.Οπως ειπα και εγω ο ιδιος το δοκιμασα 3 φορες , και πηρα 3 διαφορετικα νουμερα αλλα οταν λεω διαφορετικα ενοοω διαφορες τις ταξεως του δεκατου και τα νουμερα που ανεφερα ηταν τα καλυτερα που πηρα και απο τις 3 μετρησεις που εκανα.Επισης σε ξαναρωταω επειδη λες -γιατι αυτος εβγαλε ενα νουμερο σωστα?- ποιο απο τα νουμερα που ανεφερα σου φαινεται τοσο παραλογο και τελειως λανθασμενο? για να καταλαβω και εγω.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
Κατά τη γνώμη μου οι μετρήσεις με gps είναι ακριβέστερες φτάνει ο δέκτης του gps να έχει καλό refresh και όχι 1 Hz που έχουν στα pda.
|
Η δικια μου γνωμη ειναι οτι οι μετρησεις με αυτο το οργανο ειναι ακριβεστερες απο το gps επειδη το G-TECH εχει κατασκευαστει αποκλειστικα για αυτο το σκοπο (να μετραει επιδοσεις) ενω το gps εχει κατασκευαστει για αλλο λογο...