Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-05-08, 14:54
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 250
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Να ρωτησω κάτι ασχετο? Αυτο το οργανο συνδέεται στον εγκεφαλο του αυτοκινήτου? Πως ακριβως κάνει τις μετρήσεις?
Το gtech χρησιμοποιεί επιταχυνσιόμετρο και με διαδοχικές ολοκληρώσεις βρίσκει ταχύτητα και απόσταση. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θεωρώ ότι ένα ελάχιστο σφάλμα στην μέτρηση της επιτάχυνσης θα δημιουργεί μεγάλο σφάλμα στον υπολογισμό της ταχύτητας και ένα ακόμη μεγαλύτερο στον υπολογισμό της θέσης. Παλιά το το έπερνες μόνο μέσω ιντερνετ από Αμερική αλλά χτες βρήκα και αυτό:

http://www.gtechpro.gr/

Κατά τη γνώμη μου οι μετρήσεις με gps είναι ακριβέστερες φτάνει ο δέκτης του gps να έχει καλό refresh και όχι 1 Hz που έχουν στα pda.

Παράθεση:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Εαν ειναι πραγματικα, ειναι αρκετα ικανοποιητικο νουμερο, φανταστικο θα ελεγα.
Hρακλη οπως σου τα km που αναφερω ηταν κοντερισια και αν κρινω απο την αποκλειση που μου εβγαλε το G-TECH στα 135km πιστευω πως στα 165 κοντερισια πρεπει να κλεβει γυρω στα 10km οποτε τα πραγματικα πρεπει να ειναι γυρω στα 155km στα 1000 μετρα.
Βασικά την απόκλιση του κοντέρ μπορείς εύκολα να την βρεις χρησιμοποιώντας gps. Στην Ε12 και στις ταχύτητες που λες νομίζω η απόκλιση είναι μικρότερη από 10 χιλιόμετρα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 03-05-08 στις 17:36. Αιτία: Συγχώνευση δημοσιεύσεων...
Απάντηση με παράθεση