Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostasgasparis
παιδια ωραια η θεωρια αλλα στην πραξη δεν το βλεπω να επαληθευεται.χτες συγκεκριμενα μετρησα το δικο μου με ενα Ε12 1.4 και ενω μεχρι τα 100 εφαγα μια και κατι ψιλα καροτσες απο τα 120 και πανω τον εφτασα και τον περασα κιολας.ξερω οτι αυτο που λεω ειναι λιγο τραγικο μιας και το δικο μου δεω ειναι και απο τα πιο γρηγορα (σερνεται εδω που τα λεμε)!εν κατακλειδι θελω να φτασω στο εξης.εχει νοημα να δυναμομετρουμε τα αμαξια μας λες και ειναι καμια φεραρι?παραθετω το παραπανω επιχειρημα οχι γιατι με ενδιαφερει το αντικειμενο αλλα για να τονισω το εξης:ολα πανω κατω το ιδιο πανε.και δυστυχως απο TS και κατω δεν πανε!!!
|
Αν το δικο σου φοραει τον 14αρι vvti κινητηρα παω πασο(αν και δεν το εχω δοκιμασει) γιατι εχουμε το ιδιο μοτερ και το δικο σου ειναι πιο ελαφρυ.Αν ομως ειναι το 1300αρι με οσα και αν εχω ανοιξει ειδικα απο τριτη και μετα μενουν αρκετα πισω!
Για αυτο που λες σχετικα με το οτι οτιδηποτε κατω απο ts σερνεται, συμφωνω αλλα δεν εχουμε ολοι την οικονομικη δυνατοτητα να αποκτησουμε αμαξι με 200 αλογα και ετσι συμβιβαζομαι με αυτο που εχω!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Πανο μετραει χιλιομετρο γιατι το εχω μετρηση.Μαλλον δεν το ξερει καλα το μηχανημα.Μετραει και 60-160, απλως κατα την επιταχυνση σου βγαζει 0-40, 0-60, και ου το καθεξης μεχρι τα 0-220 και οσο το πας.Οποτε παιρνει το κομματι 60-160.
Μετραει τα παντο το μηχανακι αυτο.Εμεις το χρησιμοποιουσαμε στις αναβασεις για να δουμε τα πλευρικα G που πιαναμε.Μετραει επισης και ιπποδυναμη(κατα προσεγγιση)
|
Ηρακλη επειδη ελειπε σημερα ο φιλος μου με το μηχανημα και δεν το ειχα να το ψαξω για να δω αν μετραει χιλιομετρο.Εκανα μονος μια μετρηση ομως.Μετρησα 1000 μετρα και το δοκιμασα δυο φορες(και προς τα πανω και προς τα κατω). Και τις δυο φορες πηρα ακριβως το ιδιο αποτελεσμα. Ειχα στα 1000 μετρα ακριβως 165km στο κοντερ. Τωρα αν αυτο λεει τιποτα δεν ξερω...