μια καλή κόντρα που έβαλα πριν χρόνια και θυμάμαι ακόμα ήταν με ένα g6 1.4 με ζαντολάστιχα εξατμίσεις. Δεν ξέρω αν είχε τίποτα άλλο, αλλά δε νομίζω.
ανεβαίνουμε πρωτοπαπαδάκη αυτός μπροστά εγώ πίσω στα 5-6 μέτρα περίπου, περνάμε το τελευταίο φανάρι σκασμένοι και αμέσως έχει αριστερή κλειστή και ανηφόρα. Κατέβασμα σε 2α και γκάζι μέχρι το πάτωμα, η διαφορά περίπου η ίδια. Καμιά 50αριά μέτρα ευθεία και ανηφόρα και μετά κλειστή παρατεταμένη δεξιά, συνέχεια ανηφόρα.
στον τέλος της ανηφόρας και αφού έχω πλησιάσει κάπως, πάνω που στρίβουμε δεξιά τον έχω πλησιάσει τόσο που του ξύνω τον προφυλακτήρα στην κυριολεξία και πάω να τον περάσω από δεξιά έτσι που έρχομαι πλακωμένος - φουλ γκάζι πάνω στη στροφή κτλ. Προφανώς το παλικάρι φοβήθηκε (ποιος ξέρει τι θα έλεγε που δεν μπορούσε να ξεκολλήσει) και ίσως άφησε για ένα κλικ το γκάζι. Πετάγεται η μούρη μου δεξιά μέχρι τη μέση του περίπου και αφού έχω αφήσει και το μισό bridgestone στην άσφαλτο, που πασχίζει να βρει πρόσφυση αλλά τα καταφέρνει! Μετά ακολουθεί ένα ανηφορικό κομμάτι σχεδόν ευθείας για καμιά 70-80αριά μέτρα.
Δυστυχώς ο 1.3άρης δεν είχε άλλα να δώσει παρότι τον πίεζα φουλ και ο vvti έδειξε τα 10 παραπάνω άλογά του καθώς μου άνοιξε πάλι στα 5-6 μέτρα στο τέλος της ανηφόρας.
Μετά ακολουθεί κατηφορικό κομμάτι (λες και είμαστε σε πίστα!!) αλλά εκεί δεν κάναμε @α@ακίες καθώς τα λάθη πληρώνονται...
Καλές οι κοντρούλες στην ευθεία αλλά και οι στροφές έχουν το σασπένς τους...
|