Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-04-08, 00:00
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 547
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Βασιλη εγω ξερω να πω μονο οτι η ΤΟΥΟΤΑ ηταν πρωτη σε πωλησεις τους μηνες Ιανουαριο και Φεβρουαριο. Παντως σε αυτο που λεει ο Αντωνης εχει δικιο. Οταν πηγα τον Δεκεμβρη για το μεγαλο service ιμαντα χρονισμου, ειχα την ευκαιρια μεσα σε αυτο το πενταωρο να πεταχτω στην εκθεση του Πασπαλιαρη και να εχω μια επαφη τοσο με το Corolla, οσο και με το Auris. Τα πλαστικα του τελευταιου οντως ειναι πολυ σκληρα και δειχνουν φτηνιαρικα, ωστοσο αν δειτε τον "χαρτη" του αυτοκινητου θα παρατηρησετε οτι καποιες περιοχες, μεταξυ αυτων και το ταμπλο, ειναι πρασινα. Ο λογος ειναι οτι οταν πια ερθει η ωρα της αποσυρσης, καποια τμηματα ανακυκλωνονται, για αυτο και ειναι φτηνα σε κατασκευη. Δεν σημαινει βεβαια οτι δικαιολογω αυτο το πραγμα. Στο θεμα της κονσολας, δεν μπορω να πω οτι ειναι ασχημη, και δεν βλεπω να εχουν ιδιαιτερες διαφορες, περαν οτι στο Auris ο λεβιες ειναι σε αρκετα "πολεμικη" θεση. Τα παραθυρακια τωρα. Φιλε μου Αντωμη δεν νομιζω οτι εχω να κανω καποιο σχολιο, καθως η τοποθετηση σου με καλυπτει απολυτα. Μα ειναι δυνατον σε νεανικο αυτοκινητο να κανουν τετοιες πατατες? Για το μονο που δεν μπορω να μιλησω ειναι οι επιδοσεις τους, γιατι δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα δυο (οχι πως το δικο μου το χω οδηγησει μονος μου, ελλειψει διπλωματος), αλλα δεν μπορω να στηριχτω και σε μια σελιδα με αριθμους.