Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-04-08, 23:23
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 451
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Οχι μονο βοηθησες αλλα μου ειπες τι ακριβως να προσεξω, οπως και ολοι υπολοιποι παραπανω αλλωστε.
Αυριο θα του κανω τις σχετικες ερωτησεις αν και νομιζω οτι το αυτοκινητο ειναι καραμαμα. Μακαρι να ειναι ανοικτος και ο μηχανικος μου για να το δει και αυτος (αν και το ξερει γιατι δουλευε στην ΤΟΥΟΤΑ στην οποια εκανε τα σερβις). Εχω και προσβαση στην ΤΟΥΟΤΑ στην οποια το πηγαινε επομενως θα δω τι ιστορικο εχει (αν και δεν ειναι και κατι το αξιοπιστο).
Το αυτοκινητο φυλάσσεται σε γκαραζ και το εχει ιδιωτης και οχι μαντρα. Το παλικάρι ειναι γνωστο στην Κορινθο, ειναι οκ και μπορω να τον εμπιστευομαι. Αλλωστε ειμαστε μικρη πολη και δεν τον παιρνει να κανει παπαριες.
Οσον αφορα την τιμη, σ'ενα τσεκ που εκανα στο car.gr το αυτοκινητο αυτο παιζει απο 5.500 μεχρι 9.500 ευρω. Ειχα βρει στην γυρω περιοχη πριν καμια εβδομαδα, ενα 1.4 Ε111 f/l και το εδινε 7500ευρω αλλα ηταν ολο ΤΤΕ. Αλλα πωληθηκε. Οσον αφορα την συγκριση που κανεις στην τιμη αναμεσα του δικου σου και αυτου που εχω βρει, δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Πιστευω οτι 7500 ειναι καλα.
Αυριο θα δειξει, που θα το ξαναδω και ισως το παω καμια βολτα.

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση