Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Βασικά το θέμα είναι πώς θα το παραγγείλουμε; Δεν μπορούν να μας στείλουν μερικές εικόνες έστω; ΑΑΑΑΑΑν δε σου κάνει κόπο θα μπορούσες να παραθέσεις χαρακτηριστικά έστω συνοπτικά, Αντρίκο; Θα σου πάρω και chupa chup  !
Ας πούμε τα χειριστήρια ξέρουμε αν δουλεύουν όταν παίζει μουσική; Ή ψάχνουμε απλά αν δουλεύουν όσο δουλεύει και το gps? Το gps ανταποκρίνεται Ευρώπη; Ξέρουμε καθόλου τι ποιότητα εικόνας δίνει; Πρόγραμμα gps θα μας φορτώσουν αυτοί ολοκληρωμένο; Έχει τηλεόραση πάνω; Με το τελωνείο παίζει να υπάρχει και πρόβλημα. Ξέρω ότι σε φορτώνω, Αντρέα, αλλά προσπάθησα να διαβάσω πριν το topic και τα έχω μπερδέψει.
Είσαι κούκλος, στο είπα; Σλουρπππππππ!!!
|
Λοιπον Γιαννη , δες τα χαρακτηριστικα στο λινκ που σου εβαλα στο προηγουμενο ποστ. Σε αυτα συμπληρωσε το ενσωματομενο gps και εισαι κομπλε!!!!!
Αυτο που περιμενουμε ειναι να ρυθμισουν το destinator 7 ωστε να παιζει με την οθονη αφης σε αυτη την αναλυση της οθονης......
Νομιζω οτι και εγω εχω μια επιφυλαξη..... Εχω στο μυαλο μου μηπως αυτοι νομιζουν οτι ειμαστε επαγγελματιες και θα εχουμε συνεργασια..... Γι αυτο σας ρωταω... Τι θα ηταν καλο να τον ρωτησω για να επιβεβαιωσουμε και να μην περιμενουμε αδικα?????