Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13
Παιδια εκανα το σερβις των 135.000 χλμ και την ωρα του σερβις ειδα τον τεχνικο να ριχνει ολο το 4λιτρο μπουκαλι με λαδι μεσα ! Εχω δει εδω που λετε οτι θελει 3,7 λιτρα με φιλτρο λαδιου αλλα λεω τεχνικος ειναι κατι θα ξερει ! Λοιπον σημερα ειδα την σταθμη του λαδιου η οποια ξεπερναει την πανω τελεια ! Ειναι φυσιολογικο αυτο η να τους το παω πισω και να τους πω να αδειασουν λιγο και να τους κραξω κιολας ?
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alex-poli
Εγώ επίσης πρίν μια βδομάδα πήγα για λάδια και φίλτρο και έριξε 4 λίτρα. Μετά από 5 με 10 λεπτά τσέκαρε τη στάθμη και μου έριξε ακόμα 1/4. Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα λέω κάτι θα ξέρει, αλλά απο την άλλη λέω μήπως έριξε για να χρεώσει και πέμπτο μπουκάλι? Τι να πώ 
|
Το συζητουσα αυτο το θεμα προχθες με τον Γιωργο (Xaros) και ειπε οτι αν ειναι αρκετα παραπανω λαδι στη μηχανη ανεβαινει η πιεση του.Αυτο μπορει να εχει ως αποτελεσμα να σπασει κανενα τσιμουχακι.. Βεβαια μιλαμε για καταστασεις σκισιματος. Κοιταξτε το μια σε ευθεια και αν ειναι αρκετα πανω πηγαιντε για να σας φυγει και η ιδεα.
Κι εμενα μου ειχαν βαλει μια φορα παραπανω, αλλα ηταν ελαχιστα πιο πανω απο την ανω τελεια. Δεν εκανα κατι, το επομενο πρωι ηταν κομπλε!