Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Είσαι και ανορθόγραφος ρε Αντρέα !!!
Υ.Γ.: Δυστυχως αν και με ενδιαφερει το θεμα, αυτη την περίοδο ειμαι λιγάκι στεναχωρα με τα έξοδα για γεννα και παιδί (καταλαβαινει ο corollapatra) οπότε θα πάω πάσω.
Πάντως Αντρεα (electro) προσωπικα ευχαριστω πολύ για την ερευνα που έκανες γιατι όταν στο μελλον αποφασίσω να το προχωρίσω, θα εχω το λινκ, το μοντέλο και όλες τις απορίες λυμένες.
Θενξ
|
Τιποτα ρε Μιχαλη! Ευχομαι μολις επιστρεψω ξανα κοντα σας ( σε 1 χρονο ) να το εχεις παρει και εσυ και να μου εχετε βρει και αλλα ωραια αξεσουαρ για να βαλουμε!!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos
μάθετε γρήγορα τιμή γιατί μπορεί να ρίξω κι εγώ κανα τέτοιο στην Αμερικάνα!!! θα έχει και σήμα ΤΟΥΟΤΑ και ελληνικά ???
|
Σηματακια ΤOYOTA λογικα θα εχει το SN-6800. Εαν παρουμε το αλλο απο ebay οχι(μακαρι να παρουμε το SN!!!). Ομως ελληνικα λιγο δυσκολο... Οσο αναφορα τα μενου του συστηματος. Οσο αναφορα την πλοηγηση , ναι ολα θα ειναι στα Ελληνικα!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLA TS COMPRESSOR
καλημερα
παιδια ανεβαζω foto απο την original οθονη τισ toyota
|
Καλοριζικη και σε εσενα!!!! Απ οτι μπορω να καταλαβω το μοναδικο προβλημα σε αυτο το μηχανιμα θα ειναι η πλοηγηση , αν και υπαρχει πλεον λυση.... Εαν ενδιαφερεσε πες...