Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Συμφωνούμε Μιχάλη. Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ. Εκεί ΤΗΡΟΥΝΕ τους νόμους! Στην Ελλάδα αδιαφωρούμε τελείως για τους Νόμους. Υπάρχουν ή όχι είναι το ίδιο και το αυτό!
|
Δεν θα πρέπει κάποια στιγμή όμως να σταματήσει αυτό;; Δεν πιστεύω οτι το χάλι που επικρατεί καθημερινά οφείλεται στο οτι ο καθένας κοιτάει την πάρτυ του, που ακούω πολλούς να λένε(αν κ εν μέρει ισχύει), αλλά στην άγνοια των οδηγών και την αδιαφορία που υπάρχει!
Κι όσο για τους νόμους γιατί να βγαίνει η αστυνομία κ να γράφει μόνο για συγκεκριμένα πράγματα;;; Ήμουν στην καβάλας πέμπτη βράδυ στο φανάρι πριν το δαφνί κ περίμενα για αναστροφή! Σε κάποια φάση σκάει ένας "μάγκας" με civic μας προσπερνάει όλους κ πάει κ κάθεται πρώτος στην μέση της διαστάυρωσης! (περιττό να πω για εξατμίσεις κτλ.)! Απο την απέναντι πλευρά είχαν αράξει τα όργανα κ έγραφαν! Εγώ με τον φίλο μου μες στην τρελή χαρά οτι θα τον πιάσουν για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, για εξάτμιση κτλ....ανοίγει το φανάρι κ ούτε καν του έδωσαν σημασία! Τα παραδείγματα είναι πολλά και σίγουρα θα τα 'χετε δει κ μόνοι σας! Απο τι στιγμή που αδιαφορούν αυτοί γιατί να μην κάνει ότι του κ@υλώσει ο καθένας;;;
Αν δεν ενδιαφερθούν για την τήρηση των νόμων και την εκπαίδευση απο μικρή ηλικία, παιδεία στην Ελλάδα δεν θα χουμε ποτέ! Μόνο διαφημίσεις με το ποτήρι του κρασιού που σπάει, όπως είπε κ κάποιος άλλος...!