Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-04-08, 10:49
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Εγω το έχω ξαναπει και θα το ξαναπώ όσες αντιδράσεις και αν ξεκινησω.
Κανένας μα κανενας λαός δεν ειναι πιο καλός από εμας, πιο ευγενικός, πιο καλοπροαίρετος, πιο σωστός κτλπ...
Όλοι ίδιοι με εμας ειναι με μια βασική διαφορά. Στις ξενες χωρες οι νομοι ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ. ΤΕΛΟΣ

Ο Εγγλεζος, ο Γερμανός, ο Γαλλος, ο Ολλανδός κτλπ δεν σκέφτονται ΚΑΝ να παρανομισουν (πχ να περασουν με κοκκινο, να μην αφησουν πεζό σε διάβαση κτλπ) γιατι ξέρουν:

1ον. Πως θα τους πιάσουν 100%
2ον. Πως οταν τους πιασουν θα μετανιώσουν πικρά και θα φτυσουν το γαλατάκι της μαμας τους.

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

Γιάννη εχω και εγω "ζησει" στο εξωτερικό όπου σπούδαζα και ξέρω καλα τι λέω. Στο λονδινο συγκεκριμένα.

Όταν πχ αφηνουν εναν πεζό να περασει δεν λένε από μεσα τους "αχ να αφησουμε την καλή γριούλα να περάσει την κακομοίρα... Καλημερα σας κυρία μου!"
Αυτο που λενε ειναι "πέρνα μωρη κωλόγρια, μια ώρα κανεις και μας καθυστερεις μη σου απαφτώσω τίποτα κτλπ"...
Και όταν πάνε και μπεκροπίνουνε στις μπάρες και γίνονται στουπί δεν λένε "αχ, καλύτερα να μην παρω αμαξι γιατι μπορει να σκοτωσω κανεναν αμοιρο" αλλά λένε "καλυτερα να παρω ταξάκι γιατι έτσι και με πιάσουν θα δω το διπλωμα μου σε 6 μηνες και θα πληρωσω και 3.000 λίρες...".
Και όταν τρεχουνε στην εθνική δεν λένε "αχ ας μην περασω το όριο γιατι δεν κάνει μωρε..." αλλά λένε "καλυτερα να μην περασω το όριο γιατι έχει πάντου κάμερες και μπλόκα οπότε αν με πιάσουν θα μου κόψουν τον κ@λο"...

Εχω παρα πολλά παραδείγματα! Ακόμα και με παρκιν μηχανης που φίλος ετρωγε 2-3 κλησεις την εβδομαδα και αποφασισε να παιρνει τρενο γιατι του ερχοταν πιο φτηνα απο τις κλήσεις που έτρωγε!

Συμπέρασμα....
Αν κάθε φορά που περναγες με κοκκινο σου περνανε το δίπλωμα και πληρωνες 700 ευρω ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ, αν καθε φορά που παρκαριζες παρανομα σου περνανε τις πινακιδες και πληρωνες 350ευρω ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ, αν καθε φορά που δεν αφηνες πεζό να περασει σε διάβαση σου περνανε το διπλωμα και πληρωνες 200ευρω ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ...
θα γινόσουνα και εσυ ο κορυφαίος ευρωπαίος σε οδιγική συμπεριφορά και θα σε ζηλευανε οι Γερμανοι, οι Γαλλοι, οι Εγγλέζοι κτλπ...

Αν όλοι οι ξένοι ειχαν τοσο καλή οδηγική παιδεία, δεν θα χρειαζοντουσαν ούτε τοσο αυστηρους και ΤΗΡΟΥΜΕΝΟΥΣ νόμους, ούτε 100.000 κάμερες αν τετραγωνικό. (Μιας και ειναι τοοοοσο σωστοι άνθρωποι).

Δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα. Απλα τη γνωμη μου λεω για να εμπλουτισω το τοπικ του Γιάννη. Αυτο πιστευω, αυτό λέω.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 14-04-08 στις 11:31.
Απάντηση με παράθεση