Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από teo21
Απο Ανδριανάκη και Σάλια είναι οτι δεν ασχολούνται με το πρόγραμμα όσο θα έπρεπε για τα λεφτά που παίρνουν!!!Το αμάξι δε πήγαινε, με τον Ανδριανάκη είχε βγάλει 135 με τον Σάλια όταν το διόρθωσε έβγαλε 144 αλλά και πάλι δε δούλευε τόσο καλά!!!Όταν πήγα στο Κώστα (δούλευε με τον Ανδριανάκη παλιά) το παιδί είδε το πρόγραμμα και έφριξε!!!Όταν το διόρθωσε είχα άλλο αμάξι!!!Ασχολήθηκε πραγματικά, και φαινόταν οτι ήξερε απο κάποια πράγματα που είχα παρατηρήσει στο αμάξι και ήταν ο μόνος που τα ήξερε και τα διόρθωσε.Μπορώ να δώσω σε όποιον θέλει το τηλέφωνό του, εγώ απλά λέω τις εμπειρίες μου στο θέμα του προγράμματος και είδα οτι μόνο αυτός ήξερε τί έκανε. Τα γράφω αυτά για να μήν χρειαστεί οποιοσδήποτε άλλος να τη πατήσει με τους άλλους να τα σκάσει γερά και να μήν δεί και αποτέλεσμα!!!!Δέν πρέπι να έχει βγάλει κανένας τέτοια ροπή και άλογα και προκαλώ όποιοσ θέλει να τα μετρήσουμε!!!!
|
Ποσα σου πηρε;Το εφτιαξε σε dyno, σε δρομο, η απλως διορθωσε τους χαρτες. Η διαφορα στα αλογα με τους αλλους ειναι στο ιδιο dyno με πριν η σε αλλο.Το λεω γιατι ειμαι παθων.Θα το γραψω στην αναλογη ενοτητα.