Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-04-08, 15:03
Το avatar του χρήστη kst_tms
kst_tms Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Περιστέρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
kst_tms είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ ψήφισα απαράδεκτο και θα σας πω γιατί! Την μέρα που θα δινα εξετάσεις για το δίπλωμα, έτυχε να δίνω μαζί μ΄έναν αλβανό(δεν το λέω προσβλητικά ή τπτ άλλο) απο την σχολή μου! Μπαίνουμε στο αμάξι με τον δάσκαλο, βάζει εμένα πρώτα και μετά το παλικάρι! Στην κυριολεξία ήταν ΑΣΧΕΤΟΣ! Πήρε αριστερή στροφή σε αρκετά μεγάλο στενάκι και κόντεψε να βρει αριστερό πεζοδρόμιο(το στενάκι ήταν διπλής κατευθυνσης!!)! Έκανε και ένα άλλο σωρό απο λάθη και το αποτέλεσμα??? Λάδωσε και πλέον κυκλοφορεί στους δρόμους!! Είπαμε ρε γαμώτο να τα τσεπώνουμε, αλλά όταν μεθαύριο βγει κ σκοτώσει το παιδί σου τι θα τα κάνεις τα λεφτά;;;

Όσο για την Γερμανία που αναφέρθηκε θα αναφέρω το εξής: Είμασταν με τον πατέρα μου στην θηβών σε μια διάβαση(όχι σε φανάρι) κ περιμέναμε να περάσουμε απέναντι! Σε κάποια στιγμή ερχόταν ένας Γερμανός με καμια 50αρία χλμ και με το που μας βλέπει κοκκαλώνει για να περάσουμε!!!!!! Τότε πήγαινα δημοτικό κ ακόμα μου χει μείνει η συμπεριφορά του!!

Πιστεύω οτι παιδεία για μας πολύ απλά δεν υπάρχει!! Ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουμε είναι μέσω του οικογενειακού περιβάλλοντος και του ΣΤΡΑΤΟΥ!(όποιος δεν κατάλαβε το τελευταίο ας μου πει να το αναλύσω)
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........

http://www.e-metakomisi.gr
Απάντηση με παράθεση