Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Εγώ διαφώνησα στο ότι είναι αυτοκτονία να πάρεις αμάξι με επιδόσεις TS...γιατί αν δεχτούμε πως ισχύει, υπάρχουν χιλιάδες αυτόχειρες στην Ελλάδα....
Είναι δυνατόν αμάξι με ανώτερη ανάρτηση, ανώτερα φρένα, ανώτερα ηλεκρονικά βοηθήματα και ανώτερο δέσιμο σασί να είναι λιγότερο ασφαλές από ένα συμβατικό ? Τα 150 χλμ της TS ισοδυναμούν με 100 στα απλά -υπερβολικό αυτό που λέω, απλά ελπίζω με την υπερβολή να γίνει κατανοήτο αυτό που εννοώ-
Και στο ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την άποψή του, συμφωνώ, οπότε κ εγώ λέω τη δική μου....Αλλά να μη λέμε ότι να ναι....
|
εγραψα οτι ειναι αυτοκτονια να πηγαινεις με την ταχυτητα της ts στην ελλαδα με τους πολυ επικυνδυνους δρομους της και με τους ελληνες οδηγους της.για αυτον τον λογο λοιπον δεν αξιζει και ειναι και επικινδυνο αν θες για μενα να σκασεις 25 30 χιλιαρικα η καπου εκει για να την αγορασεις.τωρα αν ειναι να την αγορασεις και να πηγαινεις οπως το 1400,παλι δεν αξιζει.παρε το 1400 τοτε και σου μενουν και 10.στην ελλαδα ζεις φιλε,οχι στην γερμανια η σουηδια.απο κει και περα δικα σου τα λεφτα,δικη σου και η επιλογη.και ελικοπτερο να παρεις για να πηγαινεις και γρηγοροτερα αλλα και ασφαλεστερα,εμενα δεν μου πεφτει λογος.