Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOMIS
μην ψαρωνετε με τα tourbo ρε παιδια...ειναι αρχαια τεχνολογια .αρπαχτες ηθελε η vw σα μαγαζακι που ειναι να κονομησει κανα φραγκακι,και για αυτον τον λογο εβγαλε τον tsi.γνωριζει πολυ καλα οτι σε λιγο καιρο αναγκαστικα ο τροπος παραγωγης ενεργειας αλλαζει......δεν μπορει ομως να εφαρμοσει δικια της νεα τεχνολογια.δεν εχει τις γνωσεις για αυτο.δεν ειναι και toyota.....(βλεπε υβριδικη).ετσι γνωριζοντας οτι δεν μπορει ουτε να εφαρμοσει δικια της νεα τεχνολογια αλλα ουτε και να μεινει με σταυρομενα χερια γιατι εχανε το παιχνιδι στα ατμοσφαιρικα,ανακαλυψε και καλα τον tsi.....αυτη και καλα η ανακαλυψη θα τις δωσει προσωρινα πωλησεις ωστε να μπορεσει να σταθει στα ποδια της,αλλα και να τις δωσει χρονο ωστε να μπορεσει να ακολουθησει την toyota με τα υβριδικα,η οποια αλλη νεα μη ρυπογονα τεχνολογια εφαμοστει στο μελλον.
|
σα μαγαζακι??? ψιληκαζτηδικο ειναι???

μα θα τρελαθουμε?? βγες σε παρακαλω φιλε μου εξω και φερε μου ενα ατμοσφερικο, ι ενα turbo, στους ιπους αυτους, που να βγαζει λιγοτερους ρυπους. φιλε δεν εχει αναγη τα λεφτα σου η εταιρια παρτο χαμπαρι και οσοι δεν ξερουν αυτοι εχουν στανταρ λεφτα και <ατομα> γιαυτο αλοστε δεν ξεσκιζωντε στις διαφιμησεις, ουτε τοιχοκολιμενο ειδα κατι, ουτε κουπονι σε εφημεριδα ειδα, ουτε τιποτα, σε σχεση με αλα ψιληκατζηδικα εταιριεσ, περαστικα λοιπον. για διαβασε παρακατω τα ποστ μου γιατι δεν νομιζω νανε και δα @ρχ**δ@ τεχνολογια.... αλη ωρεξη δεν ειχε θα κινηγαει μια τουοτα με ΤΟ (υβριδικοτης) χαχαχαχα

λοιπαμε και συγνωμη για το εκτος θεματος