Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
[...] Με ενδιαφέρει να μου πείς για την βελτίωση του Τάπερ. Ακόμα και σε άλλο φόρουμ που ρώτησα μου είπανε ότι όλα γίνονται αν έχεις τα λεφτά..... και συνεχίζοντας μου αναφέραν κάτι νούμερα τα οποία δεν πρόκειται να τα δώσω ΠΟΤΕ για να αποκτήσω μερικά άλογα ακόμα!
|
Γιάννη, δεν ξέρω τι νούμερα άκουσες και τι νούμερα είσαι διατεθειμένος σε βάθος χρόνου να δώσεις για κάτι τέτοιο, αλλά ένα μέλος μας από την Πάτρα, ο
taperakias έχει το προηγούμενο TypeR. Δεν ξέρω τι διαφορές έχει στον κινητήρα, αλλά εκείνο που ξέρω είναι ότι το έχει βελτιώσει αρκετά με αποτέλεσμα να του βγάζει αυτήν την στιγμή πάνω από 260 άλογα δυναμομετρημένα. Επειδή το είχαμε κουβεντιάσει μαζί του σχετικά με τις βελτιώσεις αυτές, δεν θυμάμαι να μου είχε κάνει εντύπωση το ύψος του ποσού που είχε ξοδέψει για αυτές τις βελτιώσεις (για τα δεδομένα μιας τέτοιας βελτίωσης φυσικά).
Εκείνο που θέλω να πω με όλα αυτά είναι ότι, εάν και εφόσον τα μοτέρ του απερχόμενου και του νέου TypeR δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές, λύσεις για βελτιώσεις υπάρχουν με λογικά κόστη (νομίζω). Αλλά μπορούμε να μάθουμε και περισσότερες λεπτομέρειες από τον
taperakia εάν ενδιαφέρεσαι σοβαρά...