Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-04-08, 12:29
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 394
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πραγματικά ρε Γιάννη γιατί δεν πάς στο Golf gti? Μιλάμε οτι είναι το καλύτερο σπορ χατσμπακ, συνδυάζει πάρα πολλά πλεονεκτήματα και είναι στα λεφτά που έχεις θέσει όριο. Σόρυ κιόλας που το προτείνω αλλά μου έχει κάνει εντύπωση μεγάλη. Βασικά δεν θα στο πρότεινα, αλλά απο την στιγμή που έχεις στις επιλογές ΕΟΣ της VW, γιατί όχι και golf gti το οποίο είναι στην κατηγορία του typer-R αλλά είναι καλύτερο όπως και λέει και ο Κλάρξον. Όσον αφορά τα μοντέλα της Μαζντα, συγκεκριμένα για το 3 (πουλάκια κάθονται) το αμάξι είναι οτι γρηγορότερο αλλά είναι σε δική του κατηγορία που μόνο η μάζντα θα μπορούσε να δημιουργήσει και να φέρει στην Ελλάδα. Αν σ αρέσει να είσαι απο τους ελάχιστους κατόχους και να σπανίζεις στον δρόμο πάρτο. Βέβαια απαραίτητο κριτήριο είναι το να σ αρέσει??? Για το ρχ8 πάλι έχει ξεφτυλιστεί ο μύθος. Πλέον το οδηγεί και η κουτσή Μαρία, είναι τόσο πολυ φορεμένο που δεν μου κάνει καμία εντύπωση, περνά απο μπροστά μου απαρατήρητο, αδιάφορα εντελώς. Αυτά περι αξιοπιστίας που αναφέρονται είναι αστεία. Σε τέτοια κατηγορία αυτοκινήτων όλα είναι το ίδιο αξιόπιστα και το ίδιο αναξιόπιστα.