Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mike_G
Γιάννη εγώ θα σου πω απλά οτι τα αυτοκίνητα που γράφεις είναι τόσο διαφορετικά που παίζει μεγάλο ρόλο το τι αυτοκίνητο θέλεις και τι αυτοκίνητο μπορείς να αγοράσεις.
|
Δεν θα μπορούσα να συμφωνό περισσότερο... Φίλε Γιάννη, απο τις επιλογές σου συμπεραίνω οτι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ και δεν το περιμενα απο σενα...
Τα αυτοκινητά δεν έχουν κανενα κοινο παρανομαστη, αλλά θα πω τη γνώμη μου αν και δεν έχω οδηγήσει κανενα...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
1. MAZDA 3 MPS
2. MAZDA RX8 (Facelift - 212hp or 231hp)
3. HONDA TYPE-R
4. EOS 2.0 (150hp)
|
1. MAZDA 3. Ισως είναι η καλύτερη επιλογή αν δεν έχεις πρόβλημα με τα 2,3 κυβικά, τη φορολογία και τα ασφάλιστρα...
2. MAZDA RX8. Δυνατό, μουράτο, αλλα μεγάλο κόστος συντήρησης (λάδια, βενζίνες, σερβις, ανταλλακτικά)
3. HONDA TYPE-R Ίσως η ποιό λογική επιλογή, αλλα έχει ΠΟΛΛΑ μειωνεκτήματα τα οποία και θα αριθμίσω (1. είναι άσχημο, 2. είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απο το προηγούμενο. Για του λόγου το αληθές δείτε την αναμέτρηση τους απο την εκπομπή TOP GEAR
http://www.youtube.com/watch?v=KfqN_DDkppc). Στο παραπάνω βίντεο θα πάθετε πλάκα ποσο χειρότερο ειναι το νεο Type R. (έχει μονο 1 αλογο παραπανω, έχει ηλεκτρικο γκάζι, εμει ημιάκαμπτο άξωνα και όχι πολλαπλών συνδεσμων που έχει το παλιο κτλ κτλ. Δείτε το βιντεο, τα λεει ολα ο Κλάρξον αναλυτικά) (βέβαια εξακολουθεί να είναι το καλύτερο απο τα υπολοιπα την λιστας)
4. EOS 2.0 (θα κάνω ότι δεν το είδα κάν). Αργό, ακριβο και κάμπριο. Εσύ ρε Γιάννη με κάμπριο;;; Μήπως θα σε δώ με καδένα στο λαιμο, καλοκαίρι στην πλατεία μπουρναζίου, με ανοιχτή οροφή και μουσική τέρμα να παίζει: Κρίση με πιάνει κρίση;;
Αφού βλέπω οτι η λίστα είναι κάπως χύμα στο κύμα ας κάνω και εγω καμια εξτρα προταση:
Παρατηρώ οτι το μπάτζετ είναι περιπου 30 με 32 χιλιάδες ευρώ:
Σκεφτηκές το SEAT LEON 2.0 TSI 240HP CUPRA (30.000) (πολύ καλο πλαίσιο και πολύ δυνατο). Ή το OPEL ASTRA OPC με τα 240 άλογα;;;
Μην με κατηγορισεις οτι προτείνω γερμανοισπανικα αυτοκινητα, εδώ εσυ πρότεινες το EOS