Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-04-08, 15:00
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 597
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos Εμφάνιση μηνυμάτων
καταρχην ενα γεια σε ολους σας!ρε παιδια πρεπει να σας πω οτι τρεμω τωρα με αυτα που διαβασα...εμενα το ts μου καιει 1 λιτρο κ λατι στισ 10000χλμ με τα λαδια τησ τουοτα!το αυτοκηνιτο εχει 75000χλμ,κ δεν κανει ταξιδια,μονο γυρο γυρο στην πολη κ φυσηκα το λυωνψ ολη την ωρα!!!!!!!!!αφου ρωτησα αποδω κ αποκει κατελειξα να βαλω DIVINOL 10W40 που τα συνιστα η χιουνται για τα αυτοκηνιτα της!ακομα δεν ξερω αν ελυσα το προβλειμα μου γιατι τα αλαξα προσφατα κ δεν εχω κανει ακομα μετρησεις!(κοστιζουν τα μισα λεφτα σε σχεση με τησ τουοτα)
το θεμα ειναι..εκανα μ@λ@κια κ θα βαραω το κεφαλι μου η ολα καλα?το να καιει αυτην την ποσοτιτα ειναι φυσηολογικο η να το ψαξω?σας παρακαλω περιμενω απαντιση γιατι καιγομαι....κ κατι ακομα ψιλοασχετο..ακουω εναν περιεργο θοριβο που βγαινει μαλλον απο την μοναδα του ABS ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΑΚΙΝΑΩ ειτε μπροσ ειται πισω,αυτο το κανει μονο στο προτο ξεκηνημα αφου το βαλω μπρος!τι παιζει?να πανικοβλειθψ κιαλο?
Εγώ μια απορία έχω......Καλά σε τέτοιο μοτέρ πήγες και έβαλες λάδια που είναι για Χιουνται? Και πιο φθηνά από τα ΤΟΥΟΤΑ?
Αν και νομίζω έκανες λάθος και στον τύπο λαδιού.... 10-30 ή 5-30 βάζουν στα TS.

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση