Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-04-08, 18:18
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Πληροφοριακα , σας λεω να ξεχασετε το T6800 , γιατι μολις μου απαντησαν , " Συγγνωμη , αλλα το μοντελο αυτο ειναι για παραγγελια ανω το 50 κοματιων"
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DJKEY Εμφάνιση μηνυμάτων
μηπως παιζει αυτο που ειπε ο corollapatra...οτι αφου ειχε κανει την παραγγελια ειδε να αλλαζει ο αριθμος των κομματιων για παραγγελια και να γινεται 50?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exs Εμφάνιση μηνυμάτων
Η πιο απλή σκέψη μου είναι ότι του τελείωσαν τα 2 τελευταία STOCK κομμάτια που είχε και επειδή άλλαξε το μοντέλο(Auris), για να γίνει καινούρια παραγγελία, το εργοστάσιο έχει θέσει όριο παραγωγής τα 50...
Επιτέλους είμαι και πάλι πίσω στην Ελλάδα. Για το θέμα μας, πιστεύω ότι έχει γίνει αυτό που λέει ο Χάρης ότι δηλ. ο τύπος είχε δύο κομμάτια stock και βρήκε την ευκαιρία και τα πούλησε σε εμένα και τον Πέτρο.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Τωρα εαν εγινε αυτο που λεει ο Συνονοματος και αλλαξε την ποσοτητα απο 50 σε 1 και πληρωσε κανονικα, δεν ξερω. Εαν ηταν ετσι , τοτε γιατι μου απαντησαν αυτο το πραγμα?
Όντως Ανδρέα έτσι έγινε, άλλαξα την ποσότητα από 50 σε ένα και προχώρησε κανονικά η παραγγελία. Επιβεβαίωσα την αγορά από τον πωλητή μέσω email κανονικά και δεν μου είπε τίποτα ότι δεν θα μου το στείλει γιατί χρειάζεται παραγγελία 50 κομματιών. Λογικά δεν θα έχω πρόβλημα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Ελπίζω στον Αντρεα να παει κανονικά...
Και εγώ το ελπίζω Μάικ
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DJKEY Εμφάνιση μηνυμάτων
φρονιμο πιστευω ειναι παρ'ολα ταυτα να περιμενουμε τα 2 τα οποια εχουν γινει παραγγελια απο τους "αδελφους" μας, να δουμε πως εφαρμοζουν, πως λειτουργουν...κτλπ
Εγώ στην θέση σας αυτό που λέει ο Κώστας θα έκανα... Άμα είναι να φάμε φόλα, να την φάμε μόνο δύο άτομα... Έτσι και αλλιώς, πλησιάζει ο καιρός που θα τα παραλάβουμε (πρώτα ο Θεός...)