Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-04-08, 08:50
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 385
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
τωρα αν εγω πω
οτι απλα δεν υπαρχη περιπτωση?
θα με φατε ε?
οχι ρε θα σε βραβεφσουμε +10000

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
όχι και να σε φάμε ρε pwpwpali...
απλά θα σου ζήταγα να το ξανασκεφτείς πριν είσαι απόλυτως αρνητικός στο ενδεχώμενο...
Σήμερα διάβαζα κάτι σχετικό στους 4 Τροχους (νομίζω). Έχει ενα συγκριτικό για μικρομεσαία με περίπου 120 άλογα. Μέσα σε αυτά είναι το Golf Tsi με τα 122 άλογα τουρμπο και το Auris με τα 124 ατμόσφαιρα, καθως επισης το focus 1,6, το Leon 1,4 tsi κτλ. Στο συγκριτικό ανέφερε ότι απο στάση οι διαφορές όλων των αυτοκινήτων είναι πάρα πολύ μικρές επειδή όλα είναι περίπου στα 1300 κιλά κτλ....
Συνεπώς δε μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν το παλικάρι με ενα αξιοπρεπες corolla με περιπου 120 άλογα ήταν κοντά με το golf tsi με τα 112.
συμφονα με τα κιλα παντα οταν ενα αμαξι ειναι turbo πχ και ενα αλο ατμοσφερα και εχει τα μισα ακριβος κιλα σαφος θα παει καλητερα το ελαφριτερο αν και ατμοσφερα τωρα τα 100 και 200 κιλα δεν ειναι τιποτα η διαφορα θα φανει στο ροπιασμα οταν πχ το 1.6 με 15.5κιλα ροπις αντε το πολυ 16.0 σε μια προσπεραση θα τα βρει πιο σκουρα σε σχεσει με τα 20 τουρβατα κιλα ροπις που για πλακα γινοντε 22+ ενω στην ατμοσφερα δεν πας ευκολα σε ψιλα
επιπεδα. το θεμα ειναι οτι με το 1.4 πολυ χλομο ακομα και με το 1.6 ειναι πολυ χλομο διοτι βρισκοντε στα ιδια κιλα περιπου + το 6κιβοτιο του tsi που το κανει ακομα ποιο ευκινητο. πχ το rally poy einai 120hp εχει 16.8κιλα ροπης ειναι και τα μισα κιλα ακριβος με μολις 0-100 σε 8.4 εκει το tsi ειναι φισιολογικο οτι δεν εχει καποια ελπιδα ουτε ακομα και στη συγκριση του στιν προσπεραση

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 02-04-08 στις 09:16.