Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-03-08, 18:18
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 396
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Χρήστο, κοίτα να δεις τι έχει γίνει στο συγκεκριμένο topic: Έχουν συμπληρωθεί μέσα σε μία ημέρα τέσσερις-πέντε σελίδες posts από δημοσιεύσεις των φίλων του Παναθηναϊκού για την νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού...!!! Αντί να κοιτάτε τα χάλια της ομάδας σας...

Και για να μην θεωρηθώ ως κάφρος γαύρος (γιατί μόνο τέτοιον δεν θεωρώ τον εαυτό μου) να πω και εγώ με την σειρά μου ότι ο γαύρος εχθές ήταν ανύπαρκτος. Ούτε μία πάσα στα 5 μέτρα δεν μπορούσαν να αλλάξουν. Για την άμυνα να μην αναφερθώ καλύτερα... Από την άλλη, έπιασε απόδοση ακόμα και ο Μπούρμπος... Ο Γεωργέας έκανε πάρτι με τον Τοροσίδη, ο Ριβάλντο έπαιξε μπάλα μετά από ένα χρόνο και ο Καφές σκόραρε μετά από... (πόσα χρόνια ρε παιδιά) Αλλά όταν έχεις αντίπαλο έναν τόσο κακό Ολυμπιακό, κάνεις ότι θέλεις. Γιατί μην μου πει κανείς ότι αυτή είναι η πραγματική διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, έτσι; Γιατί εάν το σκορ ήταν ανάποδα όλα θα μας φαίνονταν φυσιολογικά...
γιατι θα ηταν φυσιολογικο το 4-0 αναποδα???Οπως εσυ δεν θεωρεις φυσιολογικο το 4-0 υπερ της αεκ ετσι και εγω δεν θα θεωρουσα φυσιολογικο το 4-0 υπερ της ομαδας σου.Φετος ειναι και οι τρεις χαλια...αλλα δεν πιστευω με την καμια οτι η αεκ ειναι χειροτερη απο τους αλλους δυο...δεν ειναι σωστη δικαιολογια αλλα αν δεν χαναμε απο ηρακλή πανιωνιο μες την εδρα μας η εστω αν δεν το τρωγαμε στο τελος απο τον αρη ολα θα ηταν διαφορετικα απλα η αεκ δεν ειναι καθολου τυχερη σε αντιθεση με τους αλλους δυο.Ο παναθηναικος και ολυμπιακος ολα στο τελευταιο δεκαλεπτο τα παιρνουνε και αυτο φαινεται απο τα γκολ.
Α.Ε.Κ 56-16
ΠΑΟ 39-13
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 49-20
Οποιος παιζει μπαλα βαζει γκολ αυτα ξερω εγω και ο παναθηναικος ειναι πανω απο την αεκ και εχει βαλει σχεδον 20 γκολ λιγοτερα...17 για την ακριβια.