Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-03-08, 21:44
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 664
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
όχι ρε Παναγιώτη δε δουλεύω στη ΔΕΗ, αλλά σπουδάζω Ηλεκτρολόγος (και υπάρχουν μαθήματα που αναλύουμε τα χαρακτηριτικά λειτουργίας και τη συμπεριφορά του δικτύου, σε κανονικες συνθήκες, σε σφάλματα κτλ κτλ)...

Πραγματικά τα έχω πάρει στο κρανίο με το συγκεκριμένο θέμα, γιατι μου το έστειλαν και στο mail μου και γενικά κυκλοφορεί. Δυστυχώς όμως ο κόσμος δεν ξέρει, και πέφτει θύμα της παραπληροφόρησης...
το καταλαβαίνω φίλε mad οτι το ύφος μου είναι λιγάκι επιθετικό, αλλά είναι απο τη γενικότερη αγανάκτηση που με εχει πιάσει σχετικά με το θέμα. Σκέψου ότι βρέθηκε και κάποιος που μου είπε: Δεν με νοιάζει η ευστάθεια του δικτύου της ΔΕΗ, καλύτερα να τους κάνουμε και ζημία. Από εκεί να καταλάβεις ποσο βλακεία κυκλοφορεί στον κόσμο.

Πάντος να ξακαθαρίσω οτι το post μου δεν έχει σαν στοχο τον MA-COROLLA που άνοιξε το θέμα, ούτε όσους ψηφισαν υπέρ. Η τελική συμβουλή που έχω να δώσω όμως είναι να μην είμαστε ευκολόπιστοι σε τίποτα...

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση