Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-03-08, 08:47
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Πέτρο το αγόρασα τελικά, ήταν όντως εύκολη η διαδικασία εγγραφής και αγοράς του προϊόντος. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Και εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα δουλέψει το GPS έτσι όπως υποθέτω... Εξάλλου και ο πωλητής είχε πει ότι το μόνο που χρειαζόμαστε για το GPS είναι οι χάρτες...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios Εμφάνιση μηνυμάτων
[...] Εγώ που δεν έχω αυτά τα προγράμματα και τους χάρτες από που μπορώ να τα βρω ή να τα κατεβάσω? Είναι εύκολο να μου τα στείλει κάποιος από εσάς που τα έχει?
Εγώ έχω το Destinator 6. Θα κοιτάξω να βρω και το νεότερο, λογικά θα μπορέσω να το βρω. Όταν έρθει το car DVD και αν με το καλό παίξει το Destinator, θα σου κάνω ένα αντίγραφο σε μια SD card και θα σου το στείλω. Θα μιλήσουμε σχετικά.

Μάικ ανεβάζω αντίγραφο του τιμολογίου που προκύπτει από την αγορά όπου φαίνονται το κόστος του προϊόντος και τα μεταφορικά. Σύμφωνα με το Paypal η ισοτιμία είναι περίπου 360,00 ευρώ
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg invoice.jpg (34,2 KB, 99 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 28-03-08 στις 11:43.