Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-03-08, 12:39
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 542
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μα είναι σαφές ποιά είναι η άποψή μου. Δεν νομίζω ότι δημιουργείται κανένα μπέρδεμα, για αυτό κια συμφωνούνε κι άλλα άτομα μαζί μου.

Ως ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ, βεβαίως και θα ήθελα να υπήρχανε περισσότερες επιλογές απο την ΤΟΥΟΤΑ. Ποιά είναι η λεπτομέρεια όμως. Ορμώμενος απο την ηλικία σου, και προυποθέτωντας ότι είναι η πραγματική, και με βάση τα όσα έχω γράψει πιο πάνω, είναι πολύ λογικό εσύ να καλύπτεσαι απο την ΤΟΥΟΤΑ! Το ίδιο θα ισχύει και για εμένα σε μερικά χρόνια! Θα με ΥΠΕΡκαλύπτει η ΤΟΥΟΤΑ! Ομως το ότι οι επιλογές της είναι περιορισμένες είναι σαφές και το εξήγησα διεξωδικά πιο πάνω. Στην κατηγορία 20 - 30 Ετών, δεν νομίζω ότι η ΤΟΥΟΤΑ υπάρχει κάν! Οσο αφορά για τις μετέπειτα ηλικίες, υπάρχει και μάλιστα θα έλεγα αρκετά καλή παρουσία της ΤΟΥΟΤΑ. Μην τα βλέπεις όλα μέσα στα στενά όρια του τι ζητάει ο καθένας μεμωνομένα την εκάστοτε στιγμή. Γιατί εγώ όπως βλέπεις το είδα απο πολλές πλευρές. Οχι μόνο απο την δικιά μου. Αλλά και απο την πλευρά της ΤΟΥΟΤΑ, και απο την δικιά μου, εφόσον θα ήμουνα 20+, όμως και όταν θα ήμουνα οικογενειάρχης! Σε κάθε φάση, ζητάς κάτι διαφορετικό (οχι εσύ, γενικός!).

Για αυτό και εσύ λές ότι σε καλύπτει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!

Οπως θα καλύπτει και εμένα σε λίγα χρόνια!

Ομως όπως εσύ πολύ καλά τόνισες, εγώ, ΤΩΡΑ, δεν βρίσκω αυτό που ζητάω στην ΤΟΥΟΤΑ. Και αυτό οφείλεται στην πολιτική της. Γιατί δεν απευθύνεται σε εμένα αυτήν την στιγμή. Σε εμένα θα απευθύνεται σε μερικά χρόνια! Οταν εγώ θα ανήκω σε άλλο Target Group. Για αυτό και θέλησα να αναλύσω την πολιτική της απο πολλές πλευρές και όχι απο μια μεμωνομένη πλευρά!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση